Alertă cu bombă la cel mai mare mall din nordul capitalei. Clădirea a fost evacuată

1 săptămână in urmă 25

Alertă cu bombă la cel mai mare mall din nordul capitalei, Băneasa. Clădirea a fost evacuată, iar la fața locului intervin pirotehniștii SRI.

Vali Stan, jurnalist Digi24: Alarma s-a dat în urmă cu câteva minute, când un apel la 112 anunța că în interiorul mall-ului este o bombă. Imediat, Poliția, Jandarmeria și trupele speciale ale SRI au venit la fața locului și, conform procedurii, au evacuat întreaga clădire.

În interiorul complexului comercial se aflau sute de oameni, care acum sunt în parcarea mall-ului. În interior, acum acționează pirotehniștii care trebuie să verifice fiecare parte a clădirii, să vadă dacă această amenințare se confirmă, sau dacă este vorba de un apel fals.

Cu siguranță, polițiștii vor căuta să identifice cât mai repede persoana care a anunțat telefonic prezența bombei în mall.

„În urma unui apel la numărul de urgență 112 a fost sesizată prezența unui dispozitiv artizanal improvizat la un centru comercial din sectorul 1. La fața locului s a deplasat echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și se aplică măsurile de intervenție standard în colaborare cu Poliția Română”, transmite purtătorul de cuvânt al SRI.

Editor : Liviu Cojan

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă