Aleksandr Mitrovic a dezvăluit cum l-a pierdut Dinamo: „Cred că meritam și eu mai mult de 2.000 de lei!”. Reacție dură la adresa conducerii + De ce nu va accepta oferta de la FCSB

3 săptămâni in urmă 21

Aleksandr Mitrovic, portarul în vârstă de 17 ani, și-a reziliat contractul cu Dinamo și a explicat de ce a ales să plece din „Ștefan cel Mare”.

Aleksandr Mitrovic a rămas liber de contract ca urmare a restanțelor salariale neachitate de către Dinamo.

Mai mult decât atât, fiul lui Slavișa Mitrovic, fost atacant al lui FC Național, a explicat că i-au fost puse piedici chiar și la echipa a doua a lui Dinamo.

Aleksandr Mitrovic a dezvăluit cum l-a pierdut Dinamo

„Eram neplătit de mai bine de patru luni. Mi-am depus memoriu și am devenit jucător liber de contract începând de ieri, după ce s-a judecat și recursul. Din păcate, am plecat din cauza domnului George Trandafir! Am câștigat procesul, aveau 15 zile să îmi vireze banii și nu s-a întâmplat asta.

A început și campionatul și aveam meci cu Progresul Spartac. Eu am fost trimis să mă antrenez cu echipa a doua două zile și cu o zi înainte am aflat că domnul Trandafir l-a mințit pe Emil Ursu, antrenorul de la echipa a doua! I-a spus că eu nu am drept de joc, deși nu era adevărat. Apoi am venit de la România U18, unde am jucat cu Ungaria și mi s-a spus că nu sunt în lot că sunt obosit, deși eu am zis că pot și vreau să joc! Ei știau deja că sunt eu obosit”, a explicat Aleksandr Mitrovic, potrivit Fanatik.

Aleksandr Mitrovic, salariu de 1.000 de lei la Dinamo

Informat cu privire la salariul de 7.000 de euro al lui Gudmund Kongshavn, portarul transferat în această primăvară la Dinamo, Aleksandr Mitrovic s-a simțit nedreptățit.

Acesta a explicat că înainte ca Emil Ursu să fie numit antrenor la echipa a doua a lui Dinamo, avea un salariu de 1.000 de lei și abia apoi i-a fost dublat.

„7.000 de euro are salariu? Mie mi-a mărit salariul de la 1.000 de lei la 2.000 de lei! Nu am 6.000 de lei așa cum s-a scris. Dar dacă Gudmund Kongshavn are 7.000, atunci cred că meritam și eu mai mult de 2.000 de lei! Nu există astfel salarii pentru juniori la Dinamo. Mi-a promis domnul Trandafir și domnul Bălănescu că o să îmi mărească salariul atunci când o să vin la echipa mare, ceea ce nu s-a întâmplat.

Apoi am ajuns al doilea portar și mi-au spus că o să îmi mărească salariul și iar nu s-au ținut de cuvânt. Vreau să îi mulțumesc mult pe această cale domnului Trandafir că nu a vrut să îmi bage mie banii și așa m-a pierdut Dinamo! Dacă nu era domnul Emil Ursu cred că rămăneam și acum cu 1.000 de lei salariu! Atât, nu vreau să vorbesc de rău pe Dinamo. Mie chiar îmi pare rău”, a explicat Aleksandr Mitrovic.

Aleksandr Mitrovic nici nu vrea să audă de FCSB

Deși nu a apucat să debuteze într-un meci oficial la prima echipă a lui Dinamo și a jucat doar în partida amicală cu Dinamo Kiev, din Ucraina, scor 0-3, tânărul portar nu duce lipsă de oferte, însă nu are de gând să o accepte pe cea de la FCSB.

„Am fost contactat de mai multe echipe din Liga 1. Am fost contactat de FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni și Concordia Chiajna. Eu însă îmi doresc să merg să joc afară și o să merg în Italia în probe. Nu am impresar, dar tatăl meu se ocupă. El știe tot. Iau în calcul toate echipele, nu e 100% că voi merge în străinătate. O să merg unde îmi este mie cel mai bine. E posibil să rămân și în Liga 1!

Sincer nu cred că aș accepta o ofertă de la FCSB. Probabil vor veni cu o ofertă foarte bună, pe care tatăl meu o să o accepte, dar eu probabil nu cred că aș accepta să merg la FCSB! Nu vreau să merg acolo, sunt dinamovist”, a spus Aleksandr Mitrovic.

The post Aleksandr Mitrovic a dezvăluit cum l-a pierdut Dinamo: „Cred că meritam și eu mai mult de 2.000 de lei!”. Reacție dură la adresa conducerii + De ce nu va accepta oferta de la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă