Aleksander Ceferin i-a dat imediat replica lui Florentino Perez

3 săptămâni in urmă 11

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a dezvăluit că formaţiile care se luptă pentru UEFA Champions League nu vor fi sancţionate şi că semifinalele competiţiei se vor desfăşura după programul stabilit.

Aleksander Ceferin, răspuns pentru Florentino Perez

Numărul 1 de la UEFA a vorbit şi pe marginea afirmaţiilor lui Florentino Perez, conform cărora că nu vrea un preşedinte UEFA precum Aleksander Ceferin.

"Ei bine, asta este mai mult un stimulent pentru mine să rămân. Îşi doreşte un preşedinte care se supune la orice spune, care îl ascultă şi care face ceea ce crede el. Eu fac ceea ce cred eu că este bun pentru fotbalul european şi mondial", a răspuns Ceferin.

Au mai rămas 3 echipe în Super Ligă

Aleksander Ceferin, care a îndemnat miercuri la "reclădirea unităţii" fotbalului european, a avertizat totuşi că disidenţii "vor suporta consecinţele" iniţiativei lor.

Din 12 membri fondatori ai Super Ligii, au mai rămas 3, după ce cele 6 cluburi de top din campionatul Angliei şi-au anunţat retragerea din acest proiect, în cursul serii de marţi, iar miercuri au urmat Atletico Madrid, Inter Milano şi AC Milan.

Ultimele angajate în Super Ligă sunt Real Madrid, Barcelona şi Juventus.

Etichete: real madrid , uefa , florentino perez , aleksander ceferin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă