Aleksander Ceferin, atac dur la adresa șefului lui Juventus: ”Nu există mincinos mai mare, un șarpe printre noi!”

3 săptămâni in urmă 12

Este vorba de Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, cel care și-a dat demisia din funcția de președinte al ECA, Asociației Europene a Cluburilor, după anunțul creării noii competiții. 

”Nu am văzut în viața mea o persoană care să spună atâtea minciuni și cu atâta insistență.

Am vorbit cu el sâmbătă după amiază și m-a asigurat că sunt invenții. Se pare că lăcomia distruge orice valori umane”, a fost reacția șui Ceferin. 

Aleksander Ceferin: ”Nu credeam că aveam un așa șarpe în sânul nostru”

Acesta a povestit că a fost sunat de Agnelli sâmbătă dimineață ca să-i spună că sprijină reforma UEFA Champions League. Apoi, trebuiau să mai pună la punct câteva detalii și să vorbească o oră mai târziu, însă oficialul italian și-a închis telefonul. 

”După ce m-a blocat, a venit anunțul a doua zi. Dar, din fericire, nu toată lumea este coruptă. Doar unii sunt orbiți de lăcomie și nu le pasă de fotbal.

Unii nu socotesc golurile echipei lor, ci banii din bancă. Am cunoscut muși oameni, cei mai mulți de treabă, dar și unii ticăloși. Dar nu credeam că aveam un așa șarpe în sânul nostru”, a mai spus Ceferin.

Președintele forului european s-a arătat dezamăgit și de vicepreședintele lui Manchester United, Ed Woodward.

”Joi seară m-a sunat să-mi spună ce încântat este de planul nostru de reforme. Și a mai vorbit despre fairplay-ul financiar când el deja semnase pentru înființarea acelei competiții”, a precizat Aleksander Ceferin.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă