Alejandro Palop și-a depășit tatăl. Tânărul portar a înscris un gol antologic

5 zile in urmă 12

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Fiul lui Andres Palop, gol din poartă-n poartă

Alejandro Palop, legitimat la echipa de juniori Torrent, din provincia Valencia, a înscris un gol remarcabil, din poartă în poartă.

În meciul Alzira – Torrent, scorul era egal în minutul 90, 1-1. În urma unei lovituri libere, Alejandro Palop a încercat să declanșeze un contraatac și a degajat mingea, care l-a păcălit pe portarul advers și l-a depășit, iar Palop a înscris un gol memorabil.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

“Nu încetezi să mă surprinzi, Alejandro Palop. Victorie cu golul tău în ultimul minut. Noroc? Nu... se numește ambiție”, a scris Andres Palop pe Twitter.

Andres Palop, gol legendar în Cupa UEFA

Andres Palop (48 de ani), fost portar la Valencia, Villarreal, Sevilla și Bayer Leverkusen, a intrat în istoria competițiilor europene, după ce a înscris în poarta echipei ucrainene Șahtior Donețk, în optimile de finală ale Cupei UEFA.

Pe 15 martie 2007, Palop a înscris pentru Sevilla în prelungirile meciului de la Donețk și a adus calificarea în sferturile de finală ale Cupei UEFA pentru echipa andaluză.

VIDEO Golul înscris de către Andres Palop

Ulterior, Sevilla a câștigat Cupa UEFA (actuala Europa League), iar Andres Palop a apărat trei lovituri de departajare în finala cu Espanyol.

Etichete: andres palop , alejandro palop

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă