Aleix Garcia, trimis direct titular de Contra. Când a jucat ultima oară mijlocașul lui Dinamo

6 days ago 1

Liga 1: Dinamo - Universitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Viitorul, luni, 18:00, Digi Sport 1

Cosmin Contra a apelat la un sistem 4-2-3-1 pentru meciul cu Universitatea Craiova, iar Garcia a fost așezat în fața apărării, alături de Janusz Gol.

Galerie Foto

Aleix Garcia, trimis direct titular de Contra în meciul cu Universitatea Craiova

Pentru mijlocașul spaniol va fi primul meci oficial după o pauză de mai bine de șapte luni. Garcia a evoluat ultima oară la data de 7 martie, la Mouscron, într-o partidă contra celor de Waaasland-Beveren, scor 1-0. Ulterior, campionatul din Belgia, acolo unde era împrumutat, a fost încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus.

Tot în echipa de start al lui Dinamo se află și fundașul stânga Andrei Radu, revenit în "Ștefan cel Mare" în această toamnă, de la CFR Cluj.

În schimb, Universitatea Craiova nu se bazează din primul minut pe niciunul dintre jucătorii aduși recent, Mihai Căpățînă, Reagy Ofosu sau Ivan Mamut fiind rezerve.

Echipele din Dinamo - Universitate Craiova:

Dinamo: Hinojo - Sorescu, Puljic, Grigore, Radu - Gol, Garcia - Mihaiu, Valle, Camara - NemecUniversitatea Craiova: Pigliacelli - Olteanu, Bălașa, M. Constantin, Bancu - Nistor, Bic, Cicâldău - Bărbuț, Ivan, Baiaram Etichete: liga 1 , dinamo , universitatea craiova , andrei radu , aleix garcia
Read Entire Article
Powered By Seo Tools