”Alegerile sunt proaste!”. Reacție virulentă după demiterea lui Marinos Ouzounidis. Mihai Rotaru, principalul vizat

1 lună in urmă 27

  • Liga 1: FC Argeș - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Daniel Stanciu, fost conducător de club la FC Vaslui, Dinamo, CFR sau U Cluj, consideră că aducerea grecului la Craiova a fost un fiasco, în ciuda ”surlelor și trâmbițelor” de la început.

VIDEO cu rezumatul meciului FK Laci - Universitatea Craiova, ultimul cu Marinos Ouzounidis pe banca tehnică:

Daniel Stanciu, după demiterea lui Marinos Ouzounidis

Ouzounidis a fost adus cu surle și trâmbițe, dar n-a reușit. La început, lumea zicea că a venit cu experiență, că 'să vedeți ce o să fie', dar am văzut o echipă care a ieșit prematur din cursa pentru titlu. Eu chiar am fost mirat de bucuria uriașă a celor de la Craiova pentru că au câștigat Cupa.

Hai în Digi Online să vezi care sunt cele mai periculoase animale din lume, cine știe pe unde o să călătorești. Azi de la 20:00, numai pe Digi Animal World!

Așteptările erau foarte mari. L-am auzit pe Ouzounidis spunând mereu că are nevoie de întăriri”, a declarat Daniel Stanciu, la emisiunea Liga Digisport.

De asemenea, Daniel Stanciu a semnalat și problema antrenorilor de la Craiova, transmițând că schimbările atât de dese de la nivelul băncii tehnice sunt cauzate de alegerile greșite ale patronului Mihai Rotaru. Mai mult, Daniel Stanciu a semnalat și că, la condițiile pe care le are la dispoziție, formația din Bănie are rezultate sub așteptări.

E clar că acolo se întâmplă ceva. Echipa asta are cele mai bune condiții din Liga 1, dar rezultatele nu vin. Când schimbi antrenorii așa des, e o problemă a conducerii, înseamnă că alegerile sunt proaste. Alegerile lui Mihai Rotaru de până acum au fost greșite.

E clar că nu știe să aleagă antrenorii și cei care au venit n-au avut legătură cu strategia și grupul de acolo”, a transmis Daniel Stanciu.

Cine-l înlocuiește pe Marinous Ouzounidis

După demiterea lui Marinous Ouzounidis, Universitatea Craiova a anunțat că echipa va fi condusă de Dragoș Bon, până când se va ajunge la un acord cu un alt antrenor principal.

Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare!

Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll”, se arată în comunicatul clubului din Bănie.

Etichete: daniel stanciu , antrenor universitatea craiova , marinos ouzounidis
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă