ALEGERI LOCALE 2020. EXCLUSIV Dumitru Dragomir, după ce a intrat în Consiliul Local al Municipiului București: „Cum să renunț?! Trebuie să dăm drumul la treabă” » Ce spune Daniel Pancu

4 luni in urmă 19

Aceștia au candidat pe lista PSD, fiind susținătorii Gabrielei Firea, cea care a pierdut alegerile la Primăria Capitalei. Partidul are, din primele numărători, 33,7% din voturi, și ar urma să aibă 18 mandate de consilieri, potrivit Digi 24.

Contatactat de GSP.ro, Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a anunțat că nu va renunța la noua sa funcție și e gata să se apuce de treabă.

„Rămân consilier, cum să renunț? Nu renunț la nimic! Am muncit și am făcut campanie electorală. Am fost prin parcuri, prin cluburi. Eu am mers și-am convins oamenii să ne voteze. Dacă făceau toți ca mine aia era altceva. 

Vreau să muncesc pentru oraș, pentru București, să facem treabă bună. Chiar dacă nu am câștigat noi, trebuie să-i felicităm pe aleși și să punem mâna la treabă împreună. Trebuie să dăm drumul la treabă. Așteptăm rezultatele finale și vom avea o ședință la partid și vom vedea ce va urma”, a declarat Dumitru Dragomir.

Daniel Pancu: „Fotbalul e viața mea”

Daniel Pancu, la o zi după victoria lui Poli Iași cu FCSB, 5-2, a rămas surprins că a intrat în Consiliul Local. Acesta a lăsat să se înțeleagă că se va concentra pe antrenorat.

„Ha, ha, ha,ha. Chiar am câştigat la alegeri? Voi ştiţi că fotbalul e viaţa mea şi rămân antrenor. Chiar acum fac analiza meciului de aseară şi apoi merg la antrenament, că vineri avem meci la Craiova”, a spus Pancu la TV Telekom Sport.

Citește mai multe știri despre Alegerile Locale 2020

EXIT-POLL ALEGERI LOCALE 2020. Nicușor Dan o învinge pe Gabriela Firea la Primăria București

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a făcut praf pe Nicușor Dan. „Gabi a fost...„

Libertatea

Playtech: Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă