Alege inteligent firma de servicii de arhitectură și urbanism cu care lucrezi

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021, 14:12 / Actualizat luni, 29 martie 2021 14:12

Lucrările de construcții de calitate, sunt condiționate de alegerea inteligentă a firmei de arhitectură și urbanism cu care lucrați. De aceea, alegerea unei echipe de specialiști în construcții, consultanță, proiectare și un arhitect de la UberHause vă pun la dispoziție soluții și servicii complete pentru a armoniza preferințele de design cu toate normele generale din construcții.

Cum să alegeți inteligent firma de servicii de arhitectură și urbanism?

Atunci când aveți un teren, o construcție sau un imobil situat într-o zonă urbană, cu siguranță va trebui să țineți seama de planul urbanistic general și zonal. Iar pentru a obține cât mai repede autorizația de construcție și a începe lucrările va trebui să știți ce să cereți firmei cu care lucrați.

Pentru aceasta aveți mereu în vedere criterii de selecție precum:

includerea în ofertă a serviciilor de urbanism;experiență în execuția de proiecte similare;experți în realizarea planurilor de construcție și arhitecturale;imaginație și viziune pentru o integrare cât mai bună;eficiență și rapiditate în derularea proceselor implicate;apelarea la softuri și tehnologii actuale, cu performanță ridicată;costuri corecte pentru serviciile prestate.

Firma noastră vă poate furniza cu încredere toate elementele mai sus menționate.

Care sunt cele mai importante servicii pe care le oferim clienților noștri?

Cunoscând foarte bine exigențele specifice din domeniu și nevoia de a integra cât mai bine proiectul în planul urbanistic zonal și general, firma noastră acordă atenția cuvenită tuturor normelor și detaliilor implicate. Specialiștii noștri se ocupă de parcurgerea corectă și imediată a tuturor etapelor  unei construcții realizate la standarde actuale, respectiv:

consultanță în servicii urbanism;obținerea certificatului de urbanism și avizelor solicitate;realizarea unor planuri de construcție cât mai aproape de preferințe beneficiarilor;cele mai bune soluții tehnice, structurale, de instalații și arhitecturale;apelarea la materiale de construcții noi, ecologice și la tehnologie cât mai recentă;integrare perfectă în planul urbanistic general, zonal și de detaliu;obținerea autorizației de construcție;începerea cât mai rapidă a lucrărilor;consultanță și supervizare pe întreaga perioadă a derulării proiectelor;susținere în  execuția de calitate a tuturor lucrărilor, până la recepția finală.

Având vedere că în ultima vreme multe zone și cartiere se dezvoltă haotic, ne preocupă ca proiectele noastre să se integreze cât mai bine în aspectul zonei și să aducă un plus de imagine oriunde ar fi amplasate. Susținem o dezvoltare armonioasă și sustenabilă a tuturor zonelor în care ne sunt solicitate proiecte de construcții, fie ele la marginea localităților sau în centru.

Căutăm și venim cu cele mai avantajoase propuneri de soluții de construcție, chiar și acolo unde reglementările zonelor ne condiționează permanent și ne impun limitări.

UberHause oferă consultanță și expertiză completă, de la achiziția proprietății până la predarea proiectului. Folosim concepte arhitecturale, platforme și softuri care permit modelare și vizualizare 3D, cât mai reală. Efectuăm studii de fezabilitate și implementăm soluții eficiențe de cost management.

Nu ezita să ne contactezi pentru susținerea proiectului tău!

Playtech: BOMBĂ! După ani de zile, ‘Tanța’ rupe tăcerea despre Teo Trandafir. De ce nu își mai vorbesc, deloc


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă