„Aleg să fiu, nu să par”. Monica Bîrlădeanu, actrița din serialul VLAD, detalii din viața personală

4 săptămâni in urmă 22


Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de televiziune, atât la noi, cât și la nivel internațional. Când vine vorba despre planul personal, preocuparea principală a vedetei este să dezvolte relații autentice, cu ea însăși și cu cei din jur.


Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Monica Bîrlădeanu recunoaște că este o persoană complet diferită de ce se așteaptă ceilalți să fie.


Vezi video:


<script class="vi-stories-script-loader"


    src="https://s.vi-serve.com/tagLoaderV4.js"


    data-publisher-id="838485315560176"


    data-placement-id="pltmsnrxiaAQ7TUQfmI"


    data-channel-id="yc6qp147c"


    data-video-ids="560_e469e4a191a84f2faab288ec7c0a8367">


  </script>


Poți urmări podcastul integral pe YouTube.


VLAD, serialul în care joacă Monica Bîrlădeanu, a ajuns la sfârșit


Ultimul episod din serialul românesc VLAD a fost difuzat luni, 6 decembrie, pe Pro TV, după patru sezoane şi 52 de episoade. Potrivit TVMania, personajului principal, Vlad Pop (Adrian Nartea), i-a venit rândul să se răzbune.


Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi, și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept.


Ajutat de Ghiviriga, Toteanu și Fira, Vlad i-a adus la un loc pe Leo, Ștefan și Eliza, cei trei care l-au vândut pentru a-și face viața mai bună. Și le-a spus ceea ce aștepta de la momentul în care a fost închis pentru o faptă de care nu a fost vinovat.


În final, Eliza a sărit în fața glonțului tras de Ștefan pentru a-l salva pe Vlad, iar Leo l-a împușcat pe Ștefan fără a sta pe gânduri. Toteanu și-a găsit astfel vinovatul, iar Vlad liniștea.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă