Alec Baldwin vorbește despre pentru prima dată despre uciderea Halynei Hutchins pe platourile de filmare: Era prietena mea

4 săptămâni in urmă 23

Alec Baldwin a vorbit pentru prima data public după tragedia din urmă cu câteva zile. Actorul de 63 de ani a împușcat doi oameni.

Încă vizibil marcat după incident, Baldwin a oprit mașina și a vorbit cu paparazzi care îl urmăreau.

Nu am voie să fac niciun comentariu pentru că este o investigație în desfășurare. Departamentul Șerifului din Santa Fe mi-a ordonat să nu răspund la nicio întrebare. Nu pot să fac asta. O femeie a murit. Era prietena mea. Am fost la cină împreună în ziua în care am ajuns aici. Și cu Joe, regizorul. Am fost o echipă foarte foarte unită care făcea împreună un film, apoi s-a întâmplat evenimentul ăsta oribil”, a afirmat actorul.

Alec Baldwin speaks out on the fatal shooting of cinematographer Halyna Hutchins on the set of RUST:

“She was my friend … We were a very, very well-oiled crew shooting a film together, and then this horrible event happened." pic.twitter.com/QzVISWk8Qy

— The Recount (@therecount) October 30, 2021

Directorul de imagine Halyna Hutchins a murit după ce actorul a tras cu o armă de recuzită în timpul filmărilor la pelicula ”Rust”.

The post Alec Baldwin vorbește despre pentru prima dată despre uciderea Halynei Hutchins pe platourile de filmare: Era prietena mea appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă