Albert Oprea și Sindy sunt preferații publicului la „Survivor România”. Ce nominalizări-bombă au făcut Războinicii. „E incredibil. Sunt șocată”

1 lună in urmă 2


Surpriză uriașă pentru Războinici în consiliul pentru eliminare de la „Survivor Români”, în ediția de duminică seară. Albert Oprea este favoritul publicului din echipa Războinicilor, pentru a treia săptămână la rând. De asemenea, Sindy ocupă locul doi în preferințele telespectatorilor și trimite pentru prima oară un coechipier în cursa pentru eliminare.


„E incredibil, m-am regăsit în ce a spus Elena, și o dată să te gândești că ești favorit, dar de trei ori e foarte frumos.


Le mulțumesc celor de acasă care cred în mine. Sunt emoționat, e un sentiment foarte frumos. Vă promit că nu voi renunta și alături de voi o să-mi duc misiunea până la capăt. Vă mulțumesc!”, a spus Războinicul la Kanal D.Albert Oprea a nominalizat-o pe Maria Hîngu pentru eliminare
și susține că votul este acordat din punct de vedere sportiv.


„Am rămas cei mai buni și cei mai puternici, mereu am votat din punct de vedere sportiv și așa vreau să fac și în seara asta.


E greu, pentru că suntem apropiați ca valoare, dar persoana pe care o voi nominaliza are potențialul cel mai mic de aduce punct. Acea persoană este Maria”, a spus Albert Oprea.


Sindy a nominalizat-o pe Mellina


Locul doi în topul preferințelor publicului Survivor România este ocupat de  Sindy. Războinica nu se aștepta să fie susținută în număr atât de mare de cei de acasă, însă vrea să le mulțumească celor care au încredere în ea.


Sindy

„Sunt șocată, nu m-aș fi așteptat niciodată. Nu știu ce să zic. Mulțumesc persoanelor care mă susțin și m-au votat”, a spus Sindy.


Sindy trimite în premieră un coleg în cursa pentru eliminare
și o propune pe Mellina. „Cu toții suntem foarte buni, îmi este foarte greu să
fac o nominalizare, pentru că nu mă așteptam să ies favorită. Nu prea am
pe cine să votez, așa că o voi vota pe Mellina”, a spus Războinica.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă