Albastru, galben şi roşu, în desenul micuţei Harper. Pozele postate de David Beckham în plin scandal declanşat de Cruz

1 lună in urmă 2

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

David şi Victoria Beckham, fosta Spice Girls, au împreună patru copii, Brooklin Joseph, 21 de ani, Romeo James, 18 ani, Cruz David, 15 ani, şi Harper Seven, 9 ani.

Desenele realizate de Harper şi Cruz Beckham în stilul Mijares

David nu a mai avut răbdare să aştepte finalizarea tablourile desenate în stilul celebrului artist Alexander Mijares de către doi dintre copiii săi.

Harpen este surprinsă în poza publicată de David în timp ce colorează în roşu o a treia carte, după ce pe primele două le-a făcut albastră, respectiv galbenă.

Cei e la Hello Magazine au remarcat mesajul micuţei Harper, "Tata".

"Ziua artelor şi meşteşugurilor. Tratament special de la @mijares", a scris fost mare fotbalist.

"Cruz este Cruz", a mai titrat David la poza în care al treilea copil al clubului se află în plin proces artistic. Cruz David a stârnit extrem de multe comentarii după ce a postat un anunţ că vinde cu 124.000 de euro un hanorac purtat.

Cine este Mijares

"Alexander Mijares s-a impus ca unul dintre cele mai vibrante talente artistice din Florida de Sud.

Artistul născut în Miami și apreciat la nivel internațional aduce o perspectivă plină de culoare și injectează o nouă viață în lumea artei cu nenumăratele sale opere vibrante. Artist autodidact, Mijares își găsește inspirația în energia dinamică atât a orașului său, Miami, cât și a rădăcinilor sale cubaneze și spaniole și creează piese bogate în cultură. Viziunea sa a fost recunoscută atât la nivel național, cât și internațional de unii dintre cei mai exigenți colecționari de artă de pe glob", apare la descriera artistului american.

Reacţii dure după ce Cruz Beckham a anunţat că vinde cu atâţia bani un hanorac purtat

Este vorba despre un articol din ediția limitată Louis Vuitton X Supreme, lansată pe piață în anul 2017. Estimat la circa 45.000 de dolari (circa 37.000 de euro), hanoracul este vândut de Cruz Beckham cu o sumă exorbitantă: 150.000 de dolari (circa 124.000 de euro).

Pe pagina de Instagram unde micuțul Beckham a postat anunțul se specifică faptul că hanoracul este purtat și că îi lipsește un șnur. Postarea, ștearsă între timp, a inclus și o fotografie cu Cruz îmbrăcat în hanorac, cu ochelari de soare.

cruz1

Cruz Beckham / Foto: Instagram

Reacțiile utilizatorilor de Instagram au fost unele furioase la adresa lui Cruz Beckham”Părinților săi ar trebui să le fie rușine”, a comentat cineva.

”Ca și cum ar avea nevoie disperată de banii ăștia. Copil răsfățat, de bani gata. Sper că nu e nimeni atât de prost încât să plătească atât”, a scris un alt comentator.

”Copiii răsfățați știu că trăim în mijlocul unei pandemii din cauza căreia mulți puști englezi sunt înfometați? Ar trebui să vă fie rușine”, a reacționat cineva.

Între timp, tocmai au fost publicate fotografii cu apartamentul de lux din Miami, pe care David și Victoria Beckham au plătit 24 de milioane de dolari.

Etichete: david beckham , harper beckham , cruz beckham , alexander mijares
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă