Alarmă la FC U Craiova înainte de reluarea campionatului: „Dacă jucăm așa, abia intrăm în play-off”

2 săptămâni in urmă 13

CSM Reșița a condus la pauză, dar Marian Stoenac și Arsene Luboya au marcat pentru FC U Craiova în a doua repriză și au adus victoria trupei antrenate de Ovidiu Stângă. Înainte de reluarea Ligii a 2-a, „alb-albaștrii” vor mai disputa o partidă de verificare, cu „lanterna roșie” Pandurii Târgu Jiu.

Ovidiu Stângă: „Dacă jucăm așa, abia intrăm în play-off”

„A fost o primă repriză dramatică, din punctul meu de vedere! La pauză am avut o discuție cu jucătorii, am făcut unele schimbări, am văzut unde s-a greșit și ne-am comportat altfel, în repriza secundă. Oricum, per ansamblu, sunt nemulțumit de ceea ce am văzut pe teren. Sper ca, ușor-ușor, să evoluăm mai bine decât am jucat chiar și în partea secundă a acestui amical. Mai e mult până începe campionatul și urmează o perioadă în care mai putem pierde jucători.

Avem deja patru jucători accidentați. Sper să fiu inspirat în alegerea primului 11 și să mă ajute băieții ca să ne îndeplinim obicetivul. Vreau să joc ofensiv, dar acum adversarul ne-a surprins de multe ori, în prima repriză. Dacă nu ne organizăm bine, vom suferi. Sper să avem altă prospețime, atunci când voi cristaliza primul 18. Cu jocul din prima repriză, abia putem intra în play-off! Între primul loc și locul 10, o dată cu retragerea celor de la Turnu Măgurele, distanța este foarte mică. Cu trei înfrângeri sau trei victorii, se poate răsturna clasamentul. Nu vom mai aduce alți jucători, cel puțin momentan”, a declarat Ovidiu Stângă după amicalul cu CSM Reșița

FC U Craiova, 4 jucători accidentați înainte de reluarea campionatului

FC U Craiova are patru jucători accidentați înainte de reluarea Ligii a 2-a: Anghelina, Cacheiro, Gugu și Robert Răducanu, conform publicației ediție.ro. Trupa lui Ovidiu Stângă se va deplasa pe terenul celor de la Concordia Chiajna, pe 27 februarie, pentru primul meci oficial din 2021.

Partidele pe care FC U Craiova le mai are de disputat în sezonul regular:

Concordia Chiajna (deplasare) CS Mioveni (acasă) U Cluj (deplasare) Farul Constanța (acasă) CSM Reșița (deplasare)

VIDEO. Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

Citește și alte știri din Liga 2:

Veteranul Cosmin Vâtcă a plecat de la U Cluj! Atacă promovarea cu un club de Liga 3Schimbare oficială în acționariatul Rapidului » Mutarea făcută de Victor Angelescu

Un deținut s-a îndrăgostit de psihologa închisorii. Ce i-a făcut când a ieșit de după gratii

Libertatea

Playtech: Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă