Alarma de incendiu, declanșată la Stadionul Steaua! Motivul e incredibil! Daniel Oprița: „Le-am spus să nu mai fumeze. Ce să le facem?”

1 lună in urmă 20

O alarmă de incendiu a pornit la Stadionul Steaua în timp ce antrenorul Daniel Oprița (40 de ani) susținea conferința de presă după meciul pe care echipa sa l-a disputat împotriva Concordiei Chiajna.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a bifat o remiză albă cu Concordia Chiajna, formația clasată pe poziția a treia din divizia secundă a României, scor 0-0, în cadrul etapei a 12-a.

Astfel, centrul atenției s-a mutat din teren în sala de conferințe în momentul în care Daniel Oprița a avut din nou probleme cu alarma de incendiu. Antrenorul echipei din Ghencea a mai trecut printr-o situație similară la începutul acestei luni.

O alarmă de incendiu la Stadionul Steaua i-a întrerupt conferința de presă lui Daniel Oprița

Cea mai probabilă cauză a declanșării senzorilor a fost fumul unei țigări. În acest context, tehnicianul Stelei a recunoscut că există jucători în lot care fumează, însă a menționat că le-a transmis acestora să se abțină de la acest obicei.

„Ce să facem? Stăm până o veni cineva să o oprească. Nu știu cine a fumat, că nu stau după ei. Cineva, probabil, a fumat, nu știu de la ce echipă.

Le-am spus să nu mai fumeze, ai mei sper că nu mai fumează. Există la multe cluburi jucători care fumează… și la nivel mult mai mare, ce să le facem?” a explicat Daniel Oprița, în timpul întreruperii din conferința de presă.

Cu atât mai mult, momentul nu este unul unic la stadionul Steaua. Aceeași alarmă de incendiu a fost declanșată în timpul conferinței de presă a antrenorului după meciul cu Dunărea Călărași, câștigat atunci cu scorul de 3-0, pe 2 octombrie. Și la momentul respectiv, cauza a fost probabil aceeași.

CSA Steaua, trei meciuri fără victorie în Liga a II-a

După remiza cu Concordia Chiajna, 0-0, CSA Steaua a ajuns la al treilea meci fără victorie în Liga a II-a și ocupă în prezent locul cinci în clasament, cu 22 de puncte în primele 12 meciuri jucate.

The post Alarma de incendiu, declanșată la Stadionul Steaua! Motivul e incredibil! Daniel Oprița: „Le-am spus să nu mai fumeze. Ce să le facem?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă