Alain Robert, "Spiderman francez", a escaladat o clădire de 48 de etaje: ”A avea 60 de ani nu înseamnă nimic. Încă poţi face lucruri fabuloase” VIDEO

1 săptămână in urmă 38

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 08:10

82 citiri

”Spiderman”-ul francez Alain Robert a escaladat, fără echipament, Turnul Total din cartierul financiar La Défense, pentru a marca împlinirea a 60 de ani, iar apoi a fost reţinut, relatează BBC.

Alain Robert a urcat pe Turnul TotalEnergies din cartierul de afaceri Defense fără frânghii sau ham.

"Vreau să transmit oamenilor mesajul că a avea 60 de ani nu înseamnă nimic. Încă poţi să faci sport, să fii activ, să faci lucruri fabuloase", a declarat el agenţiei de presă Reuters. După ce a ajuns în vârful turnului, el a fost arestat.

Robert a urcat de mai multe ori pe Turnul TotalEnergies. De data aceasta, i-a luat doar 60 de minute să ajungă în vârful clădirii de 187 de metri şi 48 de etaje.

Alain Robert, the free climber dubbed the French “Spiderman”, scaled a 48-storey skyscraper in Paris to celebrate his 60th birthday.

He climbs only using his bare hands powdered with chalk to absorb the sweat pic.twitter.com/BjIK49dVFl

— TRT World (@trtworld) September 17, 2022

"Mi-am promis în urmă cu câţiva ani că, atunci când voi ajunge la 60 de ani, voi urca din nou acel turn pentru că 60 de ani simbolizează vârsta de pensionare în Franţa”, a spus el după urcare.

El a adăugat că scopul ascensiunii a fost, de asemenea, să crească gradul de conştientizare cu privire la încălzirea globală, potrivit Reuters.

Robert este cunoscut pentru că a urcat pe clădiri înalte din întreaga lume. Faptele sale îndrăzneţe includ şi Burj Khalifa din Dubai - cea mai înaltă clădire din lume.

De obicei, îşi face cascadoriile fără a anunţa sau fără permisiune şi a fost arestat de mai multe ori.

Citeste si:

 ”Inacceptabile în nicio circumstanță”

Declarațiile surprinzătoare ale lui Andrei Marga, fost ministru de Externe și al Educației, referitoare la războiul din Ucraina au stârnit un val de critici atât în România, cât și în...

 ”Vorbim de alianțe, nu de sfere de influență”

Istoricul Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe, a comentat sâmbătă, 17 septembrie, afirmațiile șocante ale lui Andrei Marga referitoare la războiul din Ucraina. Marga, fost ministru...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă