Alain Delon îi ia un interviu preşedintelui Zelenski, la TV5

1 săptămână in urmă 38

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 11:23

94 citiri

Celebrul actor Alain Delon va dialoga, vineri, 23 septembrie, cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Delon va fi la ora 13.30 în duplex cu liderul ucrainean, în cadrul unui interviu moderat de Cyril Viguier pentru TV5 Monde.

La un an de la ultima sa apariţie publică, Alain Delon a revenit săptămâna aceasta în faţa camerelor pentru a-şi afirma sprijinul pentru poporul ucrainean.

Într-o secvenţă difuzată la începutul acestei săptămâni pe canalul internaţional francofon, actorul denunţă atrocităţile conflictului.

„Ceea ce i se întâmplă Ucrainei m-a întristat şi mişcat profund, de aceea lupt pentru ei”, a spus el.

Actorul în vârstă de 86 de ani a participat şi la un program special dedicat poetului ucrainean Taras Shevchenko, care tocmai a fost reeditat de Seghers - şi din care a citit câteva rânduri în direct.

În 2021, Alain Delon mărturisea că dorește să facă un ultim film. ”Doresc să fac un film și mai ales să fac ultimul meu film. Unul care să rămână pentru totdeauna. Și apoi voi putea pleca, nu voi mai avea nimic de făcut”, spunea actorul.

Citește și:

 „Inițiativa aparține Ucrainei. Nu dăm niciun semn de slăbiciune”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă, în ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare, că armata continuă să înainteze, situaţia de pe linia frontului indicând că...

Armata rusă „intră la apă” în Ucraina. O barjă cu militari și armament, distrusă de ucraineni pe frontul de est

O barjă rusească încărcată cu militari și armament a fost distrusă în timp ce încerca să creeze un punct de trecere peste râul Nipru, în zona Nova Kakhovka, potrivit Comandamentului de...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă