Al Mawas, cel mai bun stranier din Asia la început de an. ”Rar am văzut un astfel de jucător!”

1 lună in urmă 1

UEL: Arsenal - Benfica, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Milan - Steaua Roșie Belgrad, joi, 22:00, Digi Sport 1

Sirianul, care a fost ales cel mai bun stranier din Asia, pe luna ianuarie 2021, i-a impresionat total și pe oficialii botoșănenilor. Asta, spre deosebire de Hamidou Keyta.

Cum a impresionat Al Mawas la FC Botoșani. Diferența față de Keyta

Valeriu Iftime, finanțatorul grupării din Liga 1, este extrem de mulțumit de modul în care se antrenează jucătorul, dar și de prestațiile acestuia.

”Sunt foarte mulțumit de Al Mawas. Este mereu cu zâmbetul pe buze, politicios, nu face nazuri că se antrenează sau că joacă pe terenuri înghețate, plus că dă totul pe teren din primul și până în ultimul minut.

Spre deosebire de Keyta, care stă în vitrină la FC Botoșani, Al Mawas se implică altfel. Mă bucur că am adus un astfel de fotbalist la FC Botoșani, dar și în Liga 1. Sunt convins că mai are multe de arătat”, a spus Iftime, la Pro X. 

Sirienii, în extaz după golul marcat de Al-Mawas pentru FC Botoșani

VIDEO FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș 2-1 |Meciul a fost urmărit de foarte mulți sirieni, care s-au bucurat de parcă ei ar fi marcat când au văzut postarea de pe pagina de Facebook a clubului.

Într-un timp record, peste 2000 de comentarii și peste 6.000 de aprecieri a adunat postarea care anunța golul marcat de Al-Mawas.

”Mawas este mândria Siriei, să vă răsplătească Dumnezeu, Janser Siria și Buchani”, a postat Mohammed SY. ”Bravo, băiete!”, a scris și Mouaz Ismail Shaker.

”Îi adresăm cele mai calde felicitări jucătorului nostru internațional, Mahmoud Al-Mawas, pentru că a marcat golul victoriei pentru echipa sa”, a postat și Asem M Abse.

Al-Mawas se bucură deja de foarte multă simpatie și în România. Foarte multe mesaje, nu numai de-ale fanilor botoșănenilor, au fost postate de către iubitori ai fotbalului din România.

VIDEO cu golul marcat de Al-Mawas, în Botoșani - Gaz Metan 2-1

Etichete: valeriu iftime , mahmoud al mawas
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă