Al Ain insistă pentru Moruțan! Ultimele detalii oferite de impresarul jucătorului, dar și ce sumă cere Gigi Becali! | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Olimpiu Moruțan (21 de ani) este unul dintre cei mai curtați fotbaliști de la FCSB, deși mijlocașul echipei lui Gigi Becali nu a avut evoluții foarte bune la Campionatul European de tineret din Ungaria și Slovenia.

Olimpiu Moruțan este fotbalistul de care s-a interesat la începutul acestui an Al Jazira, dar Gigi Becali a cerut la vremea respectivă 15 milioane de euro. De atunci însă mijlocașul roș-albaștrilor a avut evoluții și mai bune în campionat, cele care l-au făcut pe patronul roș-albaștrilor să mărească prețul de transfer pentru jucătorul său, iar acum vrea pe el 20 de milioane de euro.

Al Ain insistă pentru Moruțan! „Suntem departe în acest moment de a ajunge la o înțelegere!”

Gigi Becali spera ca Olimpiu Moruțan să aibă evoluții senzaționale la Campionatul European de tineret din Ungaria și Slovenia, dar din păcate pentru cei de la FCSB tânărul internațional a dezamăgit în cele trei partide în care a jucat,

Cu toate acestea, Gigi Becali nu duce lipsă de oferte pentru jucătorul său! ProSport a aflat că Al Ain însistă pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB. Dar din păcate, oferta făcută de arabi nu se ridică absolut deloc la pretențiile patronului roș-albaștrilor.

Arabii sunt dispuși să îi ofere lui Gigi Becali cu tot cu bonusuri financiare suma de 10.000.000 de euro, dar patronul celor de la FCSB vrea dublu acestei sume. Contactat de către ProSport, Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, a declarat: „Al Ain îl dorește foarte mult pe Olimpiu, dar vom vedea în vară ce va fi, În acest moment suntem departe să ajungem la o înțelegere.”

Gigi Becali îl bagă pe Olimpiu Moruțan în top 3 salarii de la FCSB

Olimpiu Moruțan încasează în prezent 15.000 de euro pe lună la FCSB, după ce în octombrie 2020 i-a fost mărit venitul cu 3.000 de euro, dar latifundiarul din Pipera e hotărât să-l bage pe internaționalul român în top 3 salarii de la FCSB.

ProSport a aflat că Olimpiu Moruțan va primi începând cu luna august a acestui an nu mai puțin de 17.000 de euro pe lună, la fel ca Florinel Coman și Florin Tănase și o să intre în top 3 cei mai bine plătiți jucători de la fosta campioană a României.

The post Al Ain insistă pentru Moruțan! Ultimele detalii oferite de impresarul jucătorului, dar și ce sumă cere Gigi Becali! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă