Ajutoarele Moșului, la copiii nevoiași de la Centrul Social Educaţional Săftica

2 luni in urmă 20

Au avut parte de cea mai frumoasă vizită! Ajutoarele moşului au venit încărcate cu dulciuri şi jucării! Peste 40 de prichindei de la Centrul Social Educaţional Săftica au primit cu bucurie vizita lui Moş Crăciun. Copiii iubesc foarte mult să se joace, dar şi să înveţe, de aceea au ales să vină la Centrul de la Săftica, pentru a avea o şansă la educaţie. Evenimentul a avut loc în contextul împlinirii a 30 de ani de activitate educaţională a Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Copiii Centrului Social Educațional Săftica vor avea și o colecție bogată de cărți cu povesti

Au așteptat cuminți pe scaune vizita celui mai iubit personaj, Moș Crăciun. Emoționați, dar cu zâmbetul pe buze, cei mici i-au cântat colinde și i-au spus poezii.

Georgina și Sofia au primit cu bucurie vizita Moșului. I-au pregătit și un program artistic.

Sunt și copii, mai ales în provincie, care își doresc lucruri modeste și pentru care orice cadou reprezintă o adevărată bucurie.Povestea Gabrielei, fetita cu ochișori albaștri a impresionat prin bunătate și dragoste. Micuța și-a dorit foarte mult sa primească o bucătărie de jucărie.

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susţine educaţia de 30 de ani

Această acțiune este doar un exemplu al demersurilor pe care Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României le-a făcut în ultimii 30 de ani, pentru susţinerea educaţiei şi a învăţământului din România.

Carmen Stefan, PR Manager: Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României aniversează în acest an 30 de ani de existența în slujba educației. Viitorul nostru începe cu acești copii minunați, aceste generații de copii extraordinari ai României, care au nevoie.

Mariana Mustață, coordonator centrul social educațional Saftica: Am primit foarte multe jucării, dulciuri, copiii au fost foarte încântați...

Începând de acum, copiii Centrului Social Educațional Săftica vor avea și o colecție bogată de cărți cu povesti, dar și o mulțime de jocuri și jucării cu care să se joace împreună, după ce își termină lecțiile.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

fundatia dan voiculescu pentru dezvoltarea româniei centrul social educaţional săftica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă