„Aici eu sunt «Șeful»” » Fața nevăzută a negocierilor Boloni - FRF și strategia lui Burleanu

2 săptămâni in urmă 18

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022, 17:11 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 17:23

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, l-a dus pe Ladislau Boloni la un restaurant de cartier unde i se spune „Șeful”. Tabloul negocierilor vă este prezentat de GSP.ro.

Tratativele dintre FRF și Boloni sunt în toi, iar luni e posibil ca renumitul antrenor să fie prezentat oficial ca noul selecționer.

 „Mutu e «fiert», nu știe ce să facă!”

NEGOCIERI

„Victima” negocierilor Boloni-FRF: „Mutu e «fiert», nu știe ce să facă!”

Ladislau Boloni, discuție privată cu Burleanu

Loți, care pare că este din alt film pentru oamenii de la Casa Fotbalului, a cerut să vorbească între patru ochi cu președintele Răzvan Burleanu. La întâlnirea de la Nisa, unde a fost și directorul tehnic Mihai Stoichiță, Loți nu a putut să spună chiar totul, susțin surse de la Casa Fotbalului.

Sosit joi seară la București, la invitația FRF, Boloni a avut parte de o primire protocolară, fiind preluat de la aeroport de directorul tehnic Mihai Stoichiță.

A doua zi, Boloni s-a întâlnit la Casa Fotbalului cu Burleanu și cu Stoichiță, dar șeful Federației s-a rezumat strict la discuțiile din spatele ușilor închise.

Boloni, acompaniat de Mihai Stoichiță

În afara negocierilor, Burleanu l-a lăsat pe Boloni pe mâna lui „Lippi”, iar acesta l-a dus să servească masa în separeul unui restaurant de cartier cu specific italian, din zona Timpuri Noi, unde directorul tehnic se simte ca la el acasă și unde este strigat cu apelativul „Șeful”.

„Aici eu sunt «Șeful»” » Fața nevăzută a negocierilor Boloni - FRF și strategia lui Burleanu

Mașina federală cu care Stoichiță l-a plimbat pe Boloni prin București, în fața restaurantului de cartier unde „Lippi” l-a scos la masă pe Loți, vineri seară

Cam acesta este tabloul în care FRF negociază cu un antrenor de talia lui Ladislau Boloni, campion al Portugaliei, cu Sporting Lisabona, și al Belgiei, cu Standard Liege, și câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua ‘86.

„Aici eu sunt «Șeful»” » Fața nevăzută a negocierilor Boloni - FRF și strategia lui Burleanu

Loți Boloni a plecat de la restaurant cu mașina FRF, dar cu alt șofer. Stoichiță a rămas în separeu cu prietenii

E adevărat, Burleanu a procedat la fel și cu Christoph Daum. În 2016, starostele Federației l-a trimis pe Florin Șari, un alt aghiotant, să-l preia de la aeroport pe tehnicianul german. Abia la conferința de presă de prezentare a apărut lângă Daum.

Ladislau Boloni și Stoichiță au plecat de la sediul FRF fără să ofere declarații!

Foști elevi ai lui Boloni, detalii despre stilul antrenorului: „M-a ținut o oră la el în cameră. Mă ducea cu zăhărelul”

Venirea lui Boloni la națională, criticată de un fost internațional: „E pierdut de realitatea fotbalului din România”

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă