”Aici e Faci Ce Spune Becali!” Gigi și-a forțat jucătorii să rupă imediat înțelegerile cu Anamaria Prodan: ”Contractul sunt eu”

3 săptămâni in urmă 22

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

Exact cum se temea soția lui Laurențiu Reghecampf, într-o declarație dată digisport.ro în urmă cu câteva zile, patronul de la FCSB i-a forțat pe jucătorii care aveau contracte cu Anamaria să le rupă peste noapte.

Gigi Becali, show nocturn: ”Au rupt toți contractele cu AMP. Aici e Faci Ce Spune Becali!”

”Au rupt toți contractul. Contractul sunt eu. Nu mă cunoașteți? Eu nu pun condiții. Eu spun 'faci așa' și faci. Nu mai avea rost, nu se mai putea așa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jignești așa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici? Și ce, dacă nu există club în lume așa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Așa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să știe. Faci ce spune Becali.

Păi, cum adică? Ești certat cu mine, dar stai la mine în casă. Sunt de 20 de ani în fotbal, mă știe toată lumea. Mă știți toți. Așa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică Faci Ce Spune Becali”, a spus Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Darius OlaruIulian CristeaIonuţ PanţîruLucian Filip şi Andrei Vlad sunt fotbaliștii de la FCSB care aveau contracte cu Anamaria Prodan

Gigi Becali a rupt orice legătură cu Anamaria Prodan. ”Ura și invidia i-au înecat sufletul!”

”La cum l-am văzut pe Gigi Becali, mă aștept să-i distrugă. Ura și invidia pe care le are i-au înecat sufletul! Nu știu ce biserică sau cine îl mai poate salva. Eu am zis odată să-i dea Dumnezeu după sufletul său hain și FCSB a pierdut șapte meciuri la rând”, anticipa impresara.

Gigi Becali a rupt orice legătură cu familia Reghecampf, după ce l-a vândut pe Man în Italia. FCSB a obținut, cel puțin oficial, 13 milioane de euro de la Parma, în condițiile în care oferta propusă de Anamaria Prodan era de zece.

”Pe mine nu mă interesează un milion, 13 sau 200, pentru că eu m-am născut milionară. Nu am devenit, eram. De asta sunt eu relaxată, iar Gigi e crispat după bani. El trăiește în minciună, dar s-a ascuns după Dumnezeu și credință. Se folosește de credință să facă rău, să arunce cu noroi în orice om bun, care muncește cinstit. Păcălește pe toată lumea”, mai zicea agenta, acum câteva zile.

Etichete: gigi becali , anamaria prodan , jucatori anamaria prodan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă