"Ai spus că nu-ți convinve că ești 5-a roată la căruță?". Edi Iordănescu, răspuns sincer în direct la TV

1 săptămână in urmă 12

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

Iordănescu Jr s-ar fi plâns unor apropiați că este văzut de FRF drept "a 5-a roată la căruță", iar acum a vorbit la Digi Sport Special despre acest subiect:

"Ai spus că nu-ți convinve că ești 5-a roată la căruță?". Edi Iordănescu, răspuns sincer în direct la TV

"Eu cred că am ajuns la maturitatea necesară să-mi înțeleg statutul. Înțeleg faptul că în momentul de față sunt anumiți antrenori români cu ștate vechi, cu performanțe. Fotbalul românesc duce lipsă de multe lucruri, dar nu de antrenori buni. Nea Mircea Lucescu cred că are 40 de ani de antrenorat înaintea mea. Cred că mă poziționez în valul nou de antrenori. Perioada de secund m-a ajutat mult în dezvoltarea profesională, a fost o perioadă foarte bună.

Înțeleg faptul că sunt deja antrenori care au o cotă, dar e normal ca orice antrenor să vrea să fie prima opțiune acolo unde merge. Din ce știu, am fost mereu prima opțiune acolo unde am mers și am colaborat. În situația asta ar trebui să vorbesc ipotetic. Dacă ar fi o discuție în perioada următoare...

Când vine vorba de echipa națională aș putea să-mi las orgoliul în plan secund și să arăt disponibilitate pentru o discuție. Situația nu este ușoară deoarece am o ofertă concretă din străinătate", a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport Special.

Teoria conspirației sau realitatea pe care nu vrem să o vedem? Află din seria documentar Manipulați sau îndrumați de pe DIGI World, azi de la 21:00!

  • De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Iordănescu are ofertă de 1,48 milioane de euro de la Al-Fateh, din Arabia Saudită

Formaţia arabă este gata să-i ofere 6,3 milioane de riali, adică 1,48 milioane de euro, pentru a prelua imediat echipa, aflată într-o situaţie periculoasă în a doua parte a clasamentului.

Arabii l-ar fi vrut pe Edi Iordănescu încă de la meciul de astăzi, 13 ianuarie, din deplasare, cu Al Feiha, început la ora 14:30, dar precipitarea lucrurilor legate de echipa naţională l-a determinat pe antrenor să lungească discuţiile.

Al Fateh l-a demis după etapa trecută pe antrenorul belgian Yannick Ferrera (43 de ani) aflat la echipă din octombrie 2019, iar Iordănescu se află în capul listei antrenorilor cu care se discută.

Etichete: romania , frf , digi sport special , edi iordanescu , selectioner romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă