”Ai cale liberă la goluri după ce-a plecat Man?” Răspunsul ferm al lui Tănase, golgheterul care se simte ”așa și așa” ca vârf

4 săptămâni in urmă 26

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

Florin Tănase (26 de ani) a deschis ”balul” în meciul cu moldovenii, după o pasă genială de la Octavian Popescu. Cu 14 reușite, Tănase este golgheterul campionatului, dar spune că se simte ”așa și așa” ca atacant, acolo unde a fost trimis azi de antrenorul său.

Florin Tănase: ”Mă simt așa și așa ca vârf!”/ ”Aveam cale liberă și înainte să plece Man”

”Un meci destul de dificil. Era să ni-l facem noi și mai dificil. Nu am ieșit bine de la vestiare, am primit acel gol, apoi însă ne-am revenit și am câștigat. Sunt bucuros că marchez și îmi ajut echipa, sper să o țin tot așa. Aveam și înainte cale liberă (n.r. - întrebat dacă are cale liberă la goluri, după plecarea lui Man), puteam să marchez. Normal că-i simțim lipsa, ne-a ajutat foarte mult. Însă noi sperăm să jucăm la fel. Îl avem pe Octavian Popescu, îl poate înlocui cu brio. Da, a dat o pasă genială, vede bine jocul, e foarte talentat.

Joc și în atac, încerc să-mi fac treaba. Mă simt așa și așa ca vârf. Nu știu ce va fi în vară, dar sunt bucuros pentru Dennis. Merita acest transfer, sper să se integreze repede acolo. Poate patronul va primi o ofertă bună și nu-mi va mări salariul, mă va lăsa să plec. E greu acum, că nu sunt suporteri în tribune. Sigur vom avea meci dificil cu Dinamo, își vor da viața să se încurce”, a declarat Florin Tănase, la finalul disputei cu Poli Iași.

Rezumat FCSB vs. Poli Iași 3-1:

Etichete: florin tanase , fcsb poli iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă