Agresorul din Oneşti care a ucis doi oameni a fost operat şi este internat la Terapie Intensivă

2 luni in urmă 2

Gheorghe Moroşan, bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, a fost operat de către medici, iar starea lui este stabilă, informează News.ro.

Directorul medical al Spitalului din Oneşti, Anca Băncescu, a declarat că bărbatul este în secţia de Terapie Intensivă, intubat, dar stabil.

„A fost operat, este intubat, stabil hemodinamic, fără daună majoră pentru organele vitale. E internat în Secţia de Terapie Intensivă”, a precizat directorul medical al unităţii spitaliceşti.

Judecătoria Onești a decis, marți, arestarea preventivă a soției agresorului de la Oneşti, pentru complicitate la luare de ostatici.

Faţă de agresor anchetatorii nu au luat deocamdată măsuri preventive, el nefiind încă audiat.

Oficialii Poliţiei Române au anunţat, marţi, că bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori a sunat de patru ori la 112 şi a discutat cu operatorul, dar şi cu adjunctul şefului Poliţiei Oneşti, care venise la locul incidentului, şi cu negociatorul, care fusese chemat din ziua sa liberă şi a ajuns după mai bine de o oră.

Autorul dublei crime are patru condamnări la activ – în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor, a mai transmis Poliția.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă