Agresorul din Onești care a ucis doi muncitori, operat pentru a doua oară

2 luni in urmă 3


După prima operație, medicii din Onești au scos din corpul lui Gheorghe Moroșan, 68 de ani, nouă gloanțe, dintre care două letale și șapte din cauciuc. Starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit, a fost transferat la Spitalul Județean Bacău și a fost nevoie de o a doua operație, conform Ziare.com. Informația a fost confirmată pentru Libertatea de surse medicale.


După prima operație, Moroșan a fost conștient și a putut să vorbească cu medicii. Însă, după scurt timp, a făcut febră din cauza unor complicații post-operatorii. Gloanțele nu i-au afectat organele vitale, au precizat medicii care l-au operat prima dată, însă riscul de infecție a fost unul foarte mare.


Moroșan a fost operat din nou joi, 4 martie. Starea lui este stabilă în acest moment, au declarat surse medicale pentru ziar.


Cât timp este internat în spital, Gheorghe Moroșan este păzit de patru polițiști, conform procedurilor. Doi dintre polițiști au stat în permanență în sala de la ATI, iar colegii lor, în fața ușii salonului.


După comiterea celor două crime, Moroșan nu a fost audiat de oamenii legii deoarece a fost rănit în timpul intervenției trupelor speciale.


Luni, 1 martie, Gheorghe Morosan a ucis doi muncitori care faceau lucrări într-un apartament din Onești. Criminalul era supărat din cauză că pierduse acel apartament în urma unei executări silite.


Apartamentul în care s-au comis crimele fusese al agresorului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex, în urma unei executări silite.


La faţa locului au fpst prezente forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.


Apoi însă „s-a produs un declic”, când „una dintre victime a încercat să îl atace pe bărbatul agresor”, acesta fiind momentul când făptuitorul a început să lovească cu cuţitul.


Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital.


În cazul criminalului de la Onești, transportat la spital după ce a fost împușcat de mascați, medicii au precizat că avea 9 plăgi împușcate.


Faţă de agresor, anchetatorii nu au luat deocamdată măsuri preventive. El va fi audiat când starea de sănătate îi va permite.


Șefii Poliției din Bacău și Onești au fost destituiți miercuri, 3 martie, după luarea de ostatici în care au murit doi oameni la Oneşti, a anunțat ministrul de interne Lucian Bode.


Ministrul de interne a confirmat în seara zilei de 3 martie că pe corpul uneia dintre victimele de la Onești sunt urme de "gloanțe neletale”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă