Agresorul care a înjunghiat un polițist din Capitală a transmis incidentul pe Facebook: "Intră să vezi cum spintec un polițist în două"

1 săptămână in urmă 3

Un polițist din cadrul Secției 9 din Capitală a fost înjunghiat de un bărbat de 28 de ani din Pantelimon. Victima a fost rănită la picior. Agresorul a transmis incidentul, live, pe Facebook.

Agresorul care a înjunghiat un polițist din Capitală a transmis incidentul, live, pe Facebook

Agresorul care a înjunghiat un polițist din Capitală a transmis incidentul, live, pe Facebook

Facebook

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Poliția moare stai să vedeți", este mesajul publicat de bărbatul care a înjunghiat joi seara un polițist din Capitală. Agresorul a transmis incidentul pe Facebook, imaginile fiind publicate de Sindicatul Europol.

Individul își încurajează urmăritorii să vizioneze live-ul. "Intră să vezi cum spintec un polițist, acuma, în două". Ajuns în curtea secției, bărbatul se îndreaptă, pe scări, spre un polițist, pe care îl înjunghie în picior. "Ce-ai făcut, mă?".

În urma incidentului, poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar agresorul a fost reţinut pentru ultraj.

"Cam asta înseamnă munca de poliție, acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii care pleacă la serviciu și nu știu dacă se mai întorc acasă la familie, acestea reprezintă imaginile din activitatea de zi cu zi a Poliției Române. Poate le vede și domnul Cîțu!", este mesajul publicat pe Facebook, de Sindicatul Europol.

Atenție, limbaj licențios și imagini care vă pot afecta emoțional!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

politist injunghiat politist ranit politie capitala
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă