Agresiunea din centrul Capitalei. Arest de 30 de zile pentru motociclistul care a provocat moartea tânărului aflat pe trotineta electrică

2 luni in urmă 22

Motociclistul care a provocat moartea tânărului aflat pe trotineta electrică, în urma unui scandal în trafic produs miercuri seară, în centrul Capitalei, a fost arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul de pe motocicletă l-a lovit cu casca pe tânărul aflat pe trotineta electrică, iar acesta a murit, în cădere, după ce a fost izbit de o mașină de pe sensul opus.

Motociclistul este cercetat acum pentru infracțiunea de omor. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări.

Agresiunea gravă s-a produs miercuri seara, la ora 18.30, pe un bulevard din centrul Capitalei. Cei doi au intrat în conflict după ce tânărul de pe trotinetă l-a izbit din spate pe bărbatul de pe motor. Cearta, consumată în intersecție cu injurii și amenințări, a fost urmată de o plecarea în trombă a motociclistului. La prima intersecție, cea dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței din sectorul 4, motociclistul l-a așteptat pe tânărul de pe trotinetă, l-a lovit cu casca sa de protecție, iar acesta, în cădere, a fost izbit de o mașină care circula de pe sens opus.

Tânărul agresat de motociclist a murit, la scurt timp, la spital.

Sursa foto: trotineta electrica / Pexels

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă