Aglomerație la metrou după ce circulația pe Magistralele M1 și M3 a fost dată peste cap din cauza unei șine care s-a rupt

3 luni in urmă 33

Circulația la metrou a fost perturbată luni după-amiaza pe Magistrala 1 după ce o șina s-a rupt între stațiile Mihai Bravu și Dristori 1. Circulația se desfășoară cu dificultate, în sistem pendulă, în timp ce echipele Metrorex încearcă să remedieze problema.

„Metrorex informează că astazi, 23.11.2020, circulația trenurilor pe Magistralele 1 și 3 se desfașoară cu dificultate în urma defectării unei șine între stațiile de metrou Mihai Bravu și Dristor 1”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru fluidizarea traficului și continuarea călătoriilor, circulația a fost reorganizată pe firul 2 între stațiile Mihai Bravu și Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de cca 8 minute.

„Echipele Metrorex intervin pentru remedierea defecțiunii. Precizăm că în stații se fac anunțuri cu privire la reorganizarea circulației. De asemenea, menționăm că siguranță călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment”, mai transmite Metrorex.

Între timp, în mai multe stații s-au produs deja aglomerări, iar poliția intervine pentru dirijarea oamenilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă