Aglomerație la centrele de vaccinare din București, după ce dozele așteptate de Pfizer nu au sosit. Cadru medical, pe grup intern de WhatsApp: „Se mai știe ceva de doze?”

2 săptămâni in urmă 1

Coadă la mai multe centre de vaccinare cu Pfizer din București, după ce nu au fost livrate dozele de vaccin pentru programările de la zi. Medicii intreabă pe grupul de WhatsApp când se va remedia situația, având în vedere că oamenii așteaptă la coadă.

„Se mai știe ceva de doze?”, este întrebarea adresată de un cadru medical pe grupul de discuții despre centrele Pfizer din București. Întrebarea este pusă la ora 14.06, iar problema cu dozele a fost semnalată încă de dimineață, arată discuțiile de pe grupul intern de WhatsApp.

 „Se mai știe ceva de doze?”

La ora 9.46, un cadru medical deja semnala că urmează să rămân fără doze, că „mai avem 32 de doze”. Un altul scria „o să rămânem fără doze de Pfizer cam în 2 ore”.

 „Se mai știe ceva de doze?”

Astăzi, o nouă tranșă de vaccinuri de la Pfizer a ajuns pe Aeroportul Otopeni. Acestea fac parte din lotul de peste 345.000 de doze pregătite pentru România.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă