Agentul lui Insgine i-a pus pe jar pe cei de la Napoli, după ce a refuzat ultima propunere de contract

2 săptămâni in urmă 6

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Atacantul italian ar putea părăsi echipa la care a făcut istorie în ultimii ani, după ce negocierile pentru un nou contract au intrat în impas.

Lorenzo Insigne, propus de impresarul său la alte cluburi

Insigne urmează să intre în curând în ultimele 6 luni de contract cu Napoli, iar asta înseamnă că poate negocia cu orice alt club.

Agentul său a demarat deja tatonările cu alte formații, anunță presa din Italia, din cauza faptului că negocierile pentru un nou contract l-au dezamăgit pe fotbalist.

Chelsea, Manchester United sau Barcelona s-au arătat interesate de serviciile acesetuia.

Insigne nu a ajuns la un numitor comun cu Napoli pentru prelungirea contractului

Lorenzo Insigne mai are doar câteva luni de contract cu Napoli, iar negocierile care se derulează de câteva luni nu au adus o înțelegere între fotbalist și club, anunță GetFootballNewsItaly.

Sursa citată vorbește de o ofertă de salariu de 4,6 milioane de euro pe sezon pe care Napoli i-a făcut-o lui Insigne, însă agentul jucătorului a dat semnale cum că nu este o remunerație mulțumitoare.

Italian ar vrea un salariu de cel puțin 6 milioane de euro pe sezon, iar un eventual transfer în Premier League, acolo unde mai multe formații s-au arătat interesate, i-ar asigura acest venit.

Etichete: contract , napoli , agent , lorenzo insigne
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă