Agentul lui Eriksen face un anunț important. "Christian e pregătit să revină pe teren"

2 săptămâni in urmă 20

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Christian Eriksen și-a reziliat contractul cu Inter, având în vedere că nu are drept să joace în Italia, întrucât are implantat un defibrilator cardiac.

Agentul lui Eriksen a făcut anunțul: "Christian o să rupă tăcerea în curând"

Agentul fotbalistului danez a anunțat că Eriksen este gata de revenirea pe gazon, fiind cu pregătirea la zi. Totuși, acesta nu a vrut să dezvăluie mai multe și a spus că jucătorul însuși va face acest lucru.

"Toată lumea trebuie să urmeze regulile care există de ani buni. După acel incident nefericit, am știut că pentru el capitolul Serie A s-a încheiat. Christian e ambițios, e total pregătit de revenire.

El trebuie să fie primul care să discute despre viitorul său și o să o facă în curând", a spus Schoots, agentul lui Eriksen, conform footballitalia.

Eriksen se antrenează în Danemarca, la clubul unde a crescut

Christian Eriksen s-a antrenat în Danemarca, la Adalen, la centrul de pregătire al lui Odense Boldklub, echipa la care s-a format.

Directorul sportiv al clubului Odense Boldklub, Michael Hemmingsen, a oferit informații încurajatoare despre situația lui Eriksen: “Suntem cu adevărat fericiţi că Christian Eriksen se menţine în formă acum pe terenurile noastre. Am ţinut legătura cu Christian de când a crescut aici şi ne bucurăm că ne-a întrebat dacă se poate antrena aici la Adalen pentru a fi din nou în formă”.

După ce în presă s-a vorbit foarte mult cum că Ajax ar fi clubul care s-a arătat interesat de serviciile lui Eriksen, reputatul jurnalist Fabrizio Romano a negat aceste zvonuri. Viitorul fotbalistul nordic este încă necunoscut, moment neexistând o ofertă concretă pentru acesta.

Etichete: inter , ajax , christian eriksen , agent , stare de sanatate

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă