Agentul lui Cristiano Ronaldo a negociat cu Manchester CIty. Trei condiții pentru ca transferul să se facă

1 lună in urmă 20

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Trei condiții ca Ronaldo să semneze cu Manchester City

De altfel, potrivit Sky Sports, doar Manchester City ar fi singura echipă la care ar mai putea ajunge, pentru că cealaltă mare forță, din punct de vedere financiar, PSG, l-a luat deja pe Messi.

Iar în celalalte campionate mari, precum Spania sau Germania, salariul lui nu poate fi suportat. Totuși, mutarea este mai complicată pentru că timpul de negociere nu e prea mare, iar fereastra de transferuri se încheie pe 31 august.

Jorge Mendes a discutat cu șeicii grupării de pe Ittihad și s-a ajuns la concluzia că atacantul portughez poate semna, dar cu 3 condiții.

Una dintre condiții este ca jucătorul să poată veni liber de contract, pentru că Manchester City ar trebui să-i susțină salariul uriaș. Astfel că, o sumă de transfer i-ar face pe "cetățeni" să încalce fair-play-ul financiar.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

La Juventus, Ronaldo are un salariu de 31 de milioane de euro net. Însă Juve nu este dispusă să-l lase liber de contract și solicită în jur de 25-30 de milioane de euro, mai ales că au plătit pe el 112 milioane de euro în iulie 2018.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus

Contractul lui Ronaldo cu "Bătrâna Doamnă" expiră pe 30 iunie 2022, iar atacantul de 36 de ani nu le-a spus șefilor până acum că ar vrea să plece, în ciuda zvonurilor.

Pentru a facilita mutarea, Juve a propus ca City să îl dea la schimb pe Gabriel Jesus, însă englezii nu vor să-l vândă. Însă dacă l-ar lua pe Ronaldo, City oricum ar trebui să vândă un atacant.

Raheem Sterling ar putea părăsi Manchester City, însă englezii nu au timp acum, pentru că aveau deja lotul făcut și au fost luați și ei prin surprindere acum, când a apărut această posibilitate.

  • 101 goluri în 134 de meciuri oriciale are Cristiano Ronaldo pentru Juventus.

Cristiano Ronaldo a cerut să fie rezervă la Juventus în prima etapă. Atacantul le-a spus colegilor că vrea la Manchester City

Un indiciu al posibilei plecări a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus a fost la prima etapă din Serie A, cu Udinese, când starul portughez a cerut să fie lăsat pe bancă.

Decizia sa ar fi fost luată pentru a nu se accidenta și pentru a putea prinde transferul mult dorit. Cu toate acestea, dezvăluirile din ultima vreme spun că Ronaldo le-a spus unor colegi că el ar vrea să ajungă la Manchester City.

Etichete: manchester city , juventus , cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă