Agentul lui Adeyemi trece la treabă. Întâlnire cu șefii lui Real Madrid și Atletico pentru a discuta un posibil transfer

3 săptămâni in urmă 21

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Tânărul fotbalist al celor de la RB Salzburg a impresionat în acest sezon, atât în campionatul din Austria, cât și în Champions League.

Agentul lui Adeyemi urmează să se întâlnească cu reprezentanții celor de la Real Madrid și Atletico

Deja internațional german, Karim Adeyemi a dovedit la vârsta lui că poate face pasul către o echipă și mai mare, iar granzii se înghesuie pentru a negocia transferul jucătorului lui RB Salzburg.

Mundodeportivo anunță că agentul lui Adeyemi urmează să se deplaseze la Madrid pentru a purta discuții cu șefii lui Real și Atletico, ambele echipe arătându-se interesate de a-l înregimenta pe tânărul atacant.

Cu toate acestea, publicația Sky Sports susține că "Dortmund și PSG sunt favorite la semnătura lui. Una dintre aceste două echipe va fi, foarte probabil, destinația lui Adeyemi".

Tatăl lui Adeyemi și impresarul Thomas Solomon au fost la negocieri și cu Bayern

În urmă cu două săptămâni, aceeași publicație dezvăluia că tatăl atacantului și impresarul Thomas Solomon au mers la sediul lui Bayern, unde a avut o primă rundă de negocieri, iar suma pe care ar dori-o Salzburg era între 30 și 40 de milioane de euro în schimbul puștiului de 19 ani.

  • 3 selecții și un gol are Adeyemi pentru naționala mare a Germaniei.
  • 30 iunie 2024 este data la care expiră contracul lui Adeyemi cu Salzburg.
Etichete: real madrid , atletico madrid , transfer , karim adeyemi , rb salzsburg
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă