"Afacerea Neymar", un adevărat succes pentru PSG! Ce impact a avut brazilianul, încă din primul sezon la Paris

1 lună in urmă 33

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Mutarea a fost aspru criticată de mulți, iar PSG a fost acuzată că distruge fotbalul cu sumele exorbitante pe care le plătește pentru transferuri. Cu toate acestea, se pare că pentru formația pariziană cheltuielile în cazul transferului brazilianului Neymar s-au dovedit a fi făcute "cu cap", conform Marca.

Galerie Foto

Transferul lui Neymar, impact imediat în Ligue 1

Potrivit sursei citate, influența lui Neymar s-a văzut imediat. Audiențele partidelor au crescut cu 25 la sută, contractele de sponsorizare cu brand-urile Nike sau Replay au fost semnate în special datorită aducerii lui Neymar, iar platformele de pe "piața" social-media ale PSG-ului au "explodat".

Nasser Al-Khelaifi a avut o declarație care s-a dovedit a fi corectă, dar la momentul respectiv a fost considerată a fi subiectivă. "O să producem mai mulți bani din transferul lui Neymar decât am cheltuit". De asemenea, echipa franceză a vândut tricouri în valoare de jumătate de milion de euro, asta la două ore după ce produsul a fost disponibil.

A fost publicat contractul lui Neymar! PSG plătește o sumă monstruoasă: 490 de milioane de euro

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Redactat pe 3 august 2017, contractul prevede un salariu brut anual de 43.334.400 milioane de euro, pentru o perioadă de cinci ani. Pentru al șaselea sezon petrecut la PSG, salariul lui Neymar crește la 50.556.117 milioane de euro.

Mai mult decât atât, PSG a achitat și 222 de milioane de euro pentru a activa clauza de reziliere pe care Neymar Jr o avea la FC Barcelona în momentul transferului. Toate aceste sume duc la aproape 490 de milioane de euro, valoarea totală a celui mai scump transfer din istoria fotbalului.

Neymar a semnat recent un nou contract cu PSG, valabil până în 2025, iar presa din Spania susține că cifrele au rămas la același nivel. Salariul net al lui Neymar este acum de circa 26 de milioane de euro.

Etichete: barcelona , psg , bani , venituri , neymar transfer , impact
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă