Afacerea „Denis Haruț la FCSB”, profitabilă și pentru Valeriu Iftime! Ce procent l-a convins pe Gigi Becali să îi lase dintr-un viitor transfer | EXCLUSIV

2 luni in urmă 2

Denis Haruț a fost transferat de FCSB, anunțul fiind făcut chiar de patronul Gigi Becali! Însă, de pe urma acestei mutări, va profita și Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, care va obține 20% din suma unui viitor transfer.

Între Denis Haruț șl FCSB a existat o adevărată „telenovelă”, deoarece tânărul jucător a refuzat, la începutul acestui an, să semneze cu formația lui Gigi Becali, deși venise la București pentru a parafa înțelegerea.

Denis Haruț (21 de ani) a fost transferat de FC Botoșani, liber de contract, în vara lui 2019, de la ACS Poli Timișoara. Acesta mai are contract cu formația moldavă până în 2022.

Afacerea „Denis Haruț la FCSB”, profitabilă și pentru Valeriu Iftime

Sursele ProSport susțin că în negocierile dintre FCSB și FC Botoșani un punct important l-au constituit procentele pe care patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, i le-a cerut lui Gigi Becali dintr-un viitor transfer al lui Denis Haruț. Părțile au ajuns la un acord pentru 20 la sută din suma viitoare de vânzare a fotbalistului.

„Am negociat cu Valeriu Iftime și am stabilit să păstrăm procentul obișnuit pe care l-am avut cu el și la celelalte transferuri. Concret, el are 20 la sută dintr-un viitor transfer al lui Haruț. Nu a fost nicio problemă în acest sens”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Pe lângă cele 20 de procente dintr-un viitor transfer, Valeriu Iftime va primi și 661.000 de euro, în urma tranzacției lui Denis Haruț la FCSB.

Valeriu Răchită, critic la adresa lui Denis Haruț

Valeriu Răchită, fostul antrenor al celor de la ACS Poli Timișoara când era legitimat Denis Haruț la formația bănățeană, a vorbit, luna trecută, la emisiunea ProSport Live, despre internaționalul de tineret.

Fostul stelist crede că jucătorul dorit de FCSB este „umflat” ca valoare de piață și acuză familia Croitoru – antrenorul echipei FC Botoșani și soția sa – că alături de AFAN l-a „subtilizat” într-un mod fraudulos de la formația de pe Bega.

Când am ajuns la Timișoara echipa era retrogradată, iar Denis Haruț avea salariu 9.600 lei. Pentru că situația era dificilă, tuturor jucătorilor li s-a propus micșorarea contractului. I-am propus 6.000 de lei, iar Haruț n-a acceptat. El n-a vrut să semneze reducerea contractului.

Spune apoi, am auzit și la alt domn, că se schimba în barăci, dar nu sunt barăci de muncitori. Au duș, au de toate, termopane și cei de la Sepsi se schimbă în asemenea barăci” a spus Valeriu Răchită, la ProSport Live.

1 milion de euro este cota lui Denis Haruț, conform transfermarkt.com

1 gol a dat Denis Haruț în 20 de partide bifate pentru FC Botoșani, în acest sezon

The post Afacerea „Denis Haruț la FCSB”, profitabilă și pentru Valeriu Iftime! Ce procent l-a convins pe Gigi Becali să îi lase dintr-un viitor transfer | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă