Afacerea cu care Simona Halep vrea să dea lovitura în 2022

1 săptămână in urmă 9

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 11:50

87 citiri

Simona Halep a început anul în forță câștigând prima finală din 2022, la Melbourne Summer Set.

Tenismena se pregătește să dea lovitura și în afaceri. Sportiva împreună cu tatăl și fratele său vor deschide anul acest un mini-hotel de lux în zona cea mai scumpă de pe litorarul românesc al Mării Negre, Mamama Nord - Năvodari.

Familia Halep a obținut avizele necesare pentru construcția unui imobil compus din parter, două etaje și un al treilea retras, destinat turismului.

Blocul va fi ridicat de societatea SH Resort SRL, firmă care îi are asociați pe Stere Halep, tătăl Simonei (80%) și Nicolae Halep, fratele sportivei (80%), scrie wowbiz.ro.

Simona Halep mai deține împreună cu familia sa un hotel în Poiana Brașov plus alte afaceri imobiliare în Constanța și București.

Citeste si:

Ce spune chinezoiaca Qinwen Zheng despre Simona Halep. Cele două se vor întâlni în semifinale, la Melbourne

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, va juca, noaptea viitoare, nu înainte de ora 04.00, în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1, în compania sportivei chineze Qinwen...

Simona Halep, schimbări majore în 2022. Dezvăluirile făcute de tenismenă după trofeul câștigat la Melbourne

Simona Halep a declarat după turneul de la Melbourne pe care l-a câştigat că se simte bine din punct de vedere fizic şi crede că are capacitatea de a continua seria victoriilor. "Corpul...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă