ADVERTORIAL | Piramida de pariuri – noua senzație din România

1 lună in urmă 33

Pentru pasionații de pariuri sportive, ultimele două săptămâni au adus câștiguri consistente, în special pentru cei care pun în aplicare anumite strategii care să dea roade pe termen lung.

În comunitățile online de pariori din România, unul dintre cele mai populare și profitabile proiecte derulate în momentul de față este cel denumit „PIRAMIDA”. Proiectul este inventat și dezvoltat de către redactorul șef al site-ului cota2.ro, Cătălin Mihalache.

Pe scurt, proiectul piramidal propus de Cătălin Mihalache presupune reinvestirea câștigurilor după fiecare pariu, dar urmând un set de reguli foarte bine stabilite în ceea ce ține de pragurile cotelor pentru fiecare din cele 7 trepte consecutive. Pariurile plasate sunt postate gratuit pe pagina de Facebook.

FOLLOW CĂTĂLIN MIHALACHE PE FACEBOOK AICI

„Strategia este ideală pentru cei care caută un profit consistent pe termen scurt spre mediu. Practic, am ajuns de la 500 la peste 24.000 de Ron câștig în doar o săptămână, cu recuperarea pe parcurs a investițiilor anterioare. Un ciclu complet al acestui proiect presupune 7 pariuri consecutive câștigătoare, iar factorul multiplicator final al bugetului inițial este estimat undeva la valoarea 75. Practic…la final avem de 75 de ori mai mulți bănuți în cont…dacă ne ies toate pariurile. Proiectul a devenit foarte popular în rândul pariorilor din România, drept dovadă stă și faptul că foarte mulți „tipsteri” l-au considerat foarte bine gândit și îl pun în aplicare prin comunitățile proprii. ” – Cătălin Mihalache.

 

Cătălin Mihalache este considerat unul dintre cei mai buni și profitabili experți în pariuri sportive din România, iar în emisiunea BURSA PARIURILOR difuzată pe Youtube, pune în aplicare o altă strategie de tip Challenge Cota2 la pariuri sportive prin intermediul căreia caută să ajungă de la 100 la 100.000 de Lei prin 10 pariuri câștigătoare consecutiv.

ABONEAZĂ-TE AICI LA CANALUL DE YOUTUBE

 

The post ADVERTORIAL | Piramida de pariuri – noua senzație din România appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă