ADVERTORIAL | Meciul Zilei – cota 3.80 în Derby della Capitale!

3 săptămâni in urmă 17

Tipsterii site-ului cota2.ro au pregătit pentru astăzi niște recomandări de pariere foarte interesante , iar capul de afiș este ținut de partida dintre Lazio și AS Roma!

Lazio s-a clasat în fața marii rivale în precedentele două stagiuni. Între timp și-a pierdut antrenorul alături de care reușise aceaste performanțe. Simone Inzaghi a preferat să meargă la campioana Inter, iar locul i-a fost luat de Maurizio Sarri, un antrenor perfecționist, dar care generează deseori conflicte. Una dintre victimile lui pare acum și Ștefan Radu, trecut pe linie moartă. Din punct de vedere al lotului, Lazio a ieșit pe plus în vară.

L-a pierdut pe Joaquin Correa, plecat la Milano cu Inzaghi, dar i-a adus pe Felipe Anderson, Pedro sau Hysaj. Startul campionatului nu este ideal. După 5 runde, Lazio e pe locul 7, cu 8 puncte acumulate. MVP este în continuare atacantul Ciro Immobile. Acesta a marcat deja 6 goluri, jumătate dintre reușitele echipei.

AS Roma a intrat în era Jose Mourinho, iar așteptările sunt foarte mari. Fanii speră chiar la câștigarea titlului, al 4-lea din istorie. Portughezul nu a primit toți jucătorii doriți, dar în pauza din iarnă se anunță noi mutări interesante. Cel mai important transfer din vară a fost cel al atacantului Tammy Abraham, de la Chelsea.

Capitolinii sunt pe locul 4 în acest moment, cu 12 puncte, dar pot trece peste campioana Inter în eventualitatea unei victorii pe Stadio Olimpico. Mourinho are o absență de marcă, pe Lorenzo Pellegrini, suspendat după roșul primit runda trecută, contra lui Udinese.

 

Intră pe cota2.ro pentru mai multe ponturi la pariuri sportive

 

Sezonul trecut, Lazio și AS Roma și-au împărțit victoriile în Serie A. Cele mai interesante informații și statistici:

  • Lazio a remizat în ultimele două meciuri oficiale: 2-2 cu Cagliari și 1-1 cu Torino
  • Lazio și AS Roma au loturi apropiate ca valoare. Gazdele sunt cotate la 327 de milioane de euro, în timp ce trupa lui Mourinho valorează 418 milioane
  • 59% a fost posesia medie a lui Lazio în meciurile din acest sezon. AS Roma este și ea în top la acest aspect, cu o poesie medie de 54%
  • nu e singurul aspect unde sunt aproape egale. Lazio are o medie de 5.5 ocazii de gol/meci, AS Roma o medie de 5.0 oportuități/partidă
  • Lazio și AS Roma au înscris câte 12 goluri în primele 5 runde
  • antrenorii Maurizio Sarri și Jose Mourinho s-au mai înfruntat o singură dată, în octombrie 2018, într-un Chelsea – Manchester United. A fost atunci o remiză, scor 2-2.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate (X final) în Lazio – AS Roma este @3.80.

Verifică mai multe analize și statistici dar și bilete la pariuri propuse de echipa de tipsteri de pe  cel mai mare site de ponturi pariuri sportive din România

The post ADVERTORIAL | Meciul Zilei – cota 3.80 în Derby della Capitale! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă