Adrien Rabiot este jucătorul momentului în FIFA 21! Cum îl poți obține + recenzia cardului

3 săptămâni in urmă 1

EA a introdus astăzi în FIFA 21 Ultimate Team o versiune a mijlocașului Adrien Rabiot, cotată la un OVR de 90. Poate fi obținut prin finalizarea unui set de provocări de formare a echipelor (SBC). Cu noile atribute primit din partea Electronic Arts, mijlocașul deține unul dintre cele mai echilibrate carduri din FIFA 21, toate atributele depășind ratingul de 80+.

Aceasta este prima carte specială a lui Rabiot în FIFA 21 Ultimate Team, mijlocașul fiind recompensat de Electronic Arts cu o nouă serie de atribute. Cardurile Momente jucător sunt folosite pentru a sărbători un meci sau sezon special pe care un anumit jucător l-a avut în trecut. EA a creat această carte Player Moments pentru a sărbători prestația sa remarcabilă împotriva lui Milan din sezonul 2019-2020 în Seria A.

SBC-ul din FIFA 21 valorează în jur de 300.000 de monede!

Electronic Arts îmbunătățit extrem de mult toate abilitățile lui Rabiot, inclusiv șut (+13), viteză (+10), apărare (+7), fizic (+6), dribling (+6) și pasă (+6). Cardul mijlocașului este unul foarte echilibrat și poate fi obținut până la data de 26 Martie. Cu o chimie de tipul „Shadow”, îi puteți oferi mijlocașului atât o viteză de (+9), cât și o putere defensivă de (+8). Acest SBC costă în jur de 321.850 de monede FUT pe Xbox One, 324.700 pe PlayStation 4 și 357.200 pe PC.

Dacă doriți să finalizați Player Moments Rabiot SBC, va trebui să prezentați două echipe: Piemonte Calcio și Serie A. Prima soluție necesită o echipă de OVR 84 cu minimum 70 de chimie, un card Inform și cel puțin un jucător din Piemonte Calcio. Cea de a doua cere o echipă de OVR 84, cu minimum 65 de chimie și cel puțin un jucător de la Piemonte Calcio. Per-total, cardului este unul eficient, atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv.

Cum puteți obține cardul

Piemonte Calcio

GK: Gianluigi Donnarumma 85-rated (Milan) LB: Salvatore Sirigu 84-rated (Torino) CB: Stefan de Vrij 84-rated (Atlético de Madrid) CB: Leonardo Bonucci 85-rated (Juventus) RB: Jesús Corona 84-rated (Porto) CDM: Marcelo Brozović 84-rated (Internazionale) CDM: Blaise Matuidi 83-rated (Inter Miami) LM: Mario Pašalić 81-rated (Atalanta) RM: Carlos Vela 83-rated (Los Angeles FC) ST: Josip Iličić 84-rated (Wolverhampton) ST: Gonzalo Higuaín 83-rated (Inter Miami)

Seria A

GK: Kevin Trapp 83-rated (Eintracht Frankfurt) LB: Sergio Reguilón 82-rated (Tottenham) CB: Matthias Ginter 82-rated (Borussia Mönchengladbach) CB: Jérôme Boateng 82-rated (Bayern Munich) RB: Rafa 83-rated (Benfica) CM: Rodri 84-rated (Manchester City) CM: Salvatore Sirigu 84-rated (Torino) CM: Hugo Lloris 84-rated (Tottenham) LW: Son Heung-min 87-rated (Tottenham) RW: José Callejón 84-rated (Fiorentina) ST: Ciro Immobile 87-rated (Lazio)

 

The post Adrien Rabiot este jucătorul momentului în FIFA 21! Cum îl poți obține + recenzia cardului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă