Adriano și triunghiul amoros! Fostul fotbalistul se iubește cu două tinere în același timp, fără ca una să știe de cealaltă. Dezvăluirile care îi pot ruina viața | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 7

Adriano (39 de ani), fostul superstar al lui Inter Milano, s-a împăcat cu două dintre fostele iubite în același timp, iar viața sa amoroasă face furori în presa internțaională.

Veștile despre cele două relații pe care le are Adriano cu fostele sale iubite au uimit, mai ales că niciuna dintre femei nu știa de existența celeilalte în viața fostului fotbalist.

Adriano și triunghiul amoros! Cum a reușește fostul mare fotbalist al lui Inter să se iubească cu două foste partenere în același timp

Adriano locuiește acum într-un apartament de lux dintr-un hotel din cartierul select Barra da Tijuca din Rio De Janeiro, unde plătește lunar peste 12 mii de euro pentru a beneficia de tot luxul din lume. În același timp, el caută să își cumpere propria casă, după ce a vândut tot ce deținea, mai puțin trofeele pe care le-a obținut.

La hotelul din Rio de Janeiro a fost surprinsă frumoasa studentă Victoria Moreira, care a mai avut o relație cu fostul atacant. Totodată, a la intrarea în hotel a mai văzută și Micaela Mesquita.

Presa locală arată că Adriano se asigură că Micaela îl vizitează doar când Victoria se află în orașul Itaperuna, aflat la o distanță de 5-6 ore cu mașina.

Mesquita și Adriano au început să se întâlnească în decembrie 2019. S-au logodit în luna iunie a anului trecut, însă o săptămână mai târziu s-au despărțit.

Fostul atacant a intrat într-o relație cu Micaela în urmă cu șase ani și în ciuda despărțirii, au început să se vadă în continuare episodic pentru mai mulți ani.

Adriano a scris istorie la Inter Milano la mijlocul anilor 2000, fiind o prezență constantă la naționala Braziliei. Ultima sa apariție în fotbalul profesionist a fost la Miami United, în MLS, în urmă cu cinci ani.

Totodată, în timpul vieții de sportiv, a avut numeroase probleme cu alcoolul și a avut o perioadă neagră după moartea tatălui său, când juca în Italia.

The post Adriano și triunghiul amoros! Fostul fotbalistul se iubește cu două tinere în același timp, fără ca una să știe de cealaltă. Dezvăluirile care îi pot ruina viața | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă