Adriana Bahmuțeanu, în costum de baie la „Splash! Vedeta la apă”. „Am venit ca să slăbesc”

1 lună in urmă 26


Diseară, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție.


Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuteanu şi Sandy sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla diseară, de la 20.00, la Antena 1.


Adriana Bahmuţeanu s-a declarat copleşită de înălţime. „Nu se mai termina urcatul pe scări! De fapt, motivaţia mea interioară e că am venit ca să slăbesc, cred că de data asta îmi iese, dau jos 20 de kilograme până mă întorc acasă!”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, care a mai completat: „Ai senzaţia că se mişcă totul cu tine, că te învârte cineva într-un mega carusel! Cum să sari de la 10 metri?”.Dacă îşi va învinge sau nu teama, dar şi cum se va descurca noua serie de concurenţi, telespectatorii vor putea urmări în această seară, în cadrul cele mai noi ediţii „Splash! Vedete la apă”, de la 20:00, la Antena 1.


Cea de a cincea ediție „Splash! Vedete la apă” a fost câștigată de Jador.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă