Adriana Bahmuțeanu, despre plecarea copiilor ei la studii în străinătate: „Eu nu pot să mă opun”

1 lună in urmă 18

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au războit ani la rând prin tribunale pentru cei doi băieți pe care îi au împreună. Acum, copiii își doresc să plece să studieze în străinătate, iar vedeta se teme de momentul despărțirii, însă nu se poate opune dorinței lor.

Eduard, băiatul cel mic, este pasionat de cultura japoneză și își dorește să meargă să studieze la un liceu din Japonia. La doar 11 ani, adolescentul se gândește serios la viitorul său. Maximus, în vârstă de 13 ani, învață limba chineză și vrea să meargă la liceu în Anglia, după ce va termina anul acesta clasa a VIII-a.

Adriana Bahmuțeanu a luptat cu toate armele pentru a obține custodia celor doi copii, însă aceștia au ales să locuiască cu tatăl lor. Vedeta se gândește la clipa în care băieții ei vor merge să studieze în străinătate și cât de grea va fi despărțirea de ei.

„Este greu să realizezi că ei au crescut, iar că tu îmbătrânești sau întinerești, depinde. Eu una întineresc când îmi văd copiii. E foarte greu, căci unii părinți își trăiesc tinerețea prin copii, însă nu este bine. Mi-a fost greu să intru în lumea copiilor mei. Cel mare vrea să plece în Japonia, iar cel mic în Anglia. Cu siguranță se îndreaptă spre IT. Avea 2 ani și desfăcea telecomanda. Copiii mei pot fi și gunoieri și arhitecți și orice. Eu îi susțin și îi iubesc oricum. Eu nu pot să mă opun, pentru că este decizia lor. Eu pot doar să le ghidez pașii, să le arăt ce e bine și ce rău, dar doar atât. Fiecare are viitorul lui când vine pe lume”, a mărturisit, în direct la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu.

adriana-bahmuteanuIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Băieții au rămas în custodia lui Silviu Prigoană

În urmă cu doi ani, fosta soție a lui Prigoană a pierdut custodia celor doi copii, însă cu timpul a acceptat situația. Adriana Bahmuțeanu este liniștită pentru că Maximus și Eduard au parte de o educație foarte bună din partea tatălui lor și nu le lipsește niciodată nimic.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă