Adriana Bahmuțeanu a fost curtată de cel mai controversat manelist al momentului: „M-ai măgulit, puteai să fii băiatul meu”

1 săptămână in urmă 44

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată la emisiunea lui Măruță, unde a recunoscut la provocarea sosurilor picante că a fost curtată de manelistul Dani Mocanu.

Fosta soție a lui Prigoană a mărturisit că s-a simțit extrem de măgulită pentu faptul că un bărbat mai tânăr decât ea a copleșit-o cu mesaje și invitații la cafea.

„Numește un bărbat cunoscut din România, din showbiz, sport, politică sau afaceri care ți-a făcut vanasuri și presa nu a aflat.Da, Dani Mocanu, dar eu nu am acceptat și presa nu a aflat. I-am zis, mulțumesc, mămică, m-ai măgulit, puteai să fii băiatul meu, mă simt bine. Da, mi-a dat mesaje, m-a invitat la mai multe cafele. Și mi-a zis că-i place de mine și am zis: băi, știi ce bine mă simt! Îți mulțumesc!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu nu este singura vedetă divorțată care i-a atras atenția cântărețului de manele. Dani Mocanu a declarat public că o place pe Anamaria Prodan, după ce s-a aflat că divorțează, și chiar i-a dedicat o melodie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă