Adrian Vasile: „Simt că este momentul nostru să ne calificăm în Final Four”. Returul CSKA Moscova – CSM București din sferturile de finală ale Ligii Campionilor pornește de la 32-27 pentru „tigroaice”

1 lună in urmă 14

Adrian Vasile a declarat înaintea returului CSKA Moscova – CSKA Moscova, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că „tigroaicele” vor juca la victorie și nu vor încerca doar să apere avantajul de 5 goluri.

În tur, CSM București a câștigat cu scorul de 32-27, rezultat care îi oferă prima șansă la calificarea în Final Four.

Partida retur are loc duminică, de la ora 17:00, și va putea fi urmărită pe trei televiziuni în România.

Adrian Vasile a declarat înaintea returului CSKA Moscova – CSM București că avantajul de 5 goluri nu este liniștitor

CSM București a plecat la Moscova cu ideea clară de a se califica în turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” sunt la 60 de minute distanță de a-și atinge obiectivul după ce au câștigat cu 32-27 în partida tur.

Antrenorul Adi Vasile a mărturisit că echipa sa nu se vede deja calificată în Final Four.

Suntem pregătiți, avem o stare bună și dorință de a începe meciul și de a ne califica în Final Four. Avantajul de cinci goluri este important, dar este genul de avantaj care nu te poate liniști. Trebuie să fim megaconcentrați și să abordăm meciul la victorie. Este bine că am putut să simțim pe pielea noastră cum joacă CSKA. Partida va fi grea, echilibrată și dură.

60 de minute trebuie să fim concentrați și să jucăm la intensitate maximă și psihic, și fizic. Am făcut asta în prima repriză la București. Ele speculează fiecare moment de relaxare sau deconectare al nostru. Marele secret al meciului: cât de bine vom putea separa, ca și concentrare, faza de atac și de apărare. Nu mă simt mai aproape de Final Four. Sunt conștient de ce ne așteaptă, nu avem voie să ne relaxăm”, a declarat Adrian Vasile.

Adrian Vasile Simt că este momentul CSM București este la 60 de minute de turneul Final Four din Ungaria. Foto: EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Tehnicianul spune că munca din ultimii 2 ani trebuie să le aducă acum și satisfacție la nivel internațional.

Simt că este momentul nostru să ne calificăm în Final Four. De 2 ani am muncit fix pentru acest punct al sezonului. Avem experiența și valoarea să înțelegem cât de important este meciul și sper ca la final să fim cei mai fericiți oameni, calificați în Final Four”.

Iulia Curea: „Nu ne-am pregătit dinainte pentru petrecere, întâi să câștigăm, să ajungem în F4”

Returul CSKA Moscova – CSM București vine la 3 zile distanță după ce Iulia Curea a împlinit 39 de ani.

„Le-am zis fetelor dorința de ziua mea: să câștigăm la Moscova și să ne calificăm în Final Four. Simțim presiunea, este atmosfera un pic mai încărcată. Ultimul Final Four a fost acum câțiva ani și ne dorim cu toții să ajungem acolo. Nu ne-am pregătit dinainte pentru petrecere, întâi să câștigăm, să ajungem în F4, apoi cu siguranță vom petrece”, a declarat și Iulia Curea, antrenor secund CSM București.

CSM Bucurelti are un istoric bun în Rusia, în ceea ce privește meciurile cu mare miză, și speră să-l fructifice și acum.

The post Adrian Vasile: „Simt că este momentul nostru să ne calificăm în Final Four”. Returul CSKA Moscova – CSM București din sferturile de finală ale Ligii Campionilor pornește de la 32-27 pentru „tigroaice” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă