Adrian Vasile, optimist înaintea partidei cu Buducnost: ”Ne așteaptă o săptămână intensă!” + CSM a scăpat de Covid

3 zile in urmă 12

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

CSM București o întâlnește pe Buducnost, sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 19, în deplasare, într-un duel din etapa a 10-a din Grupa A a Ligii Campionilor. Astfel, rămâne de văzut dacă Adrian Vasile va risca să le folosească pe Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva contra formației din Muntenegru.

În 6 ianuarie, înaintea plecării în Franţa pentru meciul cu Brest din Liga Campionilor, cele trei jucătoare au fost testate pozitiv la Covid-19. 

Adrian Vasile, în fața unei săptămâni dificile!

Din acest motiv, Federaţia Europeană de Handbal a decis amânarea partidei Brest Bretagne Handball - CSM Bucureşti, programată iniţial în 8 ianuarie, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Aceasta se va disputa la 19 ianuarie, de la ora 21:45.

"Cred că am gestionat foarte bine săptămâna premergătoare meciului cu Brest. Cred că a fost cea mai bună decizie să amânăm meciul, pentru că era un risc foarte mare să ne întoarcem după patru zile de deplasare cu mai multe jucătoare infectate. Aşa că ne-am izolat, nu ne-am antrenat împreună timp de patru zile, ne-am retestat şi toată lumea a fost negativă, exceptându-le pe fetele pozitive.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Ne-am reluat activitatea normal, iar acum, după această perioadă scurtă de carantinare, au revenit şi fetele care au fost infectate. În momentul de faţă nu mai avem jucătoare infectate, totul este în regulă. Cele trei fete (n.r. - Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva) sunt bine. Dintre ele doar una singură, timp de o zi sau două, nu s-a simţit atât de bine, dar toate şi-au reveni foarte repede. S-au şi antrenat ieri, iar azi vor face antrenamentul normal cu noi

Ne aşteaptă o săptămână foarte intensă, cu trei meciuri (n.r. - cu Buducnost, Brest şi Borussia Dortmund) în Liga Campionilor, două în deplasare şi unul acasă. În momentul de faţă nu mă gândesc la cel de-al doilea sau al treilea, ci doar la primul, cel din deplasare cu Buducnost. Am avut doar două meciuri până acum în 2022, dar cu siguranţă săptămâna aceasta va lăsa nişte urme din punct de vedere al oboselii. Şi sper eu să fie doar o problemă de oboseală", a afirmat tehnicianul înaintea şedinţei de pregătire de la Sala Polivalentă.

Adrian Vasile a menţionat că stresul provocat de pandemie afectează pe toată lumea, dar la ora meciului toţi trebuie să fie pregătiţi de joc.

"Cred că lucrul cel mai complicat este că la un moment dat nu ştii pe cine te poţi baza, fie că eşti antrenor, fie că eşti jucător. Acest stres mental la care ne întoarcem din perioada mai puternică a Covid-ului ne afectează. Dar atunci când se aude fluierul arbitrului meciul începe şi toţi trebuie să fim pregătiţi", a subliniat Vasile.

CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă (ora 19:00), în deplasare, formaţia Buducnost Podgorica, iar partida poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 1

CSM Bucureşti este pe locul 5 în Grupa A, cu 8 puncte după 8 jocuri.

Agerpres

Etichete: liga campionilor , buducnost , csm bucuresti , adrian vasile

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă