Adrian Vasile: „Cristina Neagu este decisivă de când a început să joace handbal”. CSM București a realizat cea mai mare diferență de scor în meciurile directe cu SCM Rm. Vâlcea din ultimii 3 ani

1 lună in urmă 7

Adrian Vasile nu a jubilat după victoria pe care CSM București a obținut-o în fața echipei SCM Rm. Vâlcea cu scorul de 33-24, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor, și a declarat că echipa lui va rămâne la fel de concentrată și înaintea returului de peste o săptămână.

Adrian Vasile: „Cristina Neagu este decisivă de când a început să joace handbal”

SCM Rm. Vâlcea și CSM București au oferit multe jocuri spectaculoase în ultimii 3 ani, cele mai multe dintre ele fiind încheiate cu rezultate foarte strânse pe tabela de scor. Azi, formația din capitală a câștigat la 9 goluri diferență, cea mai mare din istoria celor 10 confruntări din această perioadă. Este o diferență pe care nici Adrian Vasile nu a anticipat-o. „Într-adevăr, este o victorie mare. În toate meciurile pe care le-am jucat, a fost un echilibru real între cele două echipe. Acum am obținut o victorie la o diferență la care poate doar am fi putut să visăm înainte de meci”, a declarat antrenorul echipei CSM București.

Dacă prima repriză s-a terminat cu 13-12, în partea a doua, CSM Bucucurești a realizat un 20-12! „În repriza a doua am reușit să legăm câteva minute bune în care nu am primit gol. De asemenea, atacul a mers mult mai bine. Am avut niște momente în care am prins încredere prin faptul că am marcat niște goluri și nu am primit în câteva faze consecutive”, a comentat Adrian Vasile.

adrian vasile despre cristina neaguCristina Neagu a fost MVP-ul meciului Vâlcea – CSM București din Liga Campionilor. © FOTO:Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

Cu 13 goluri marcate, Cristina Neagu a stabilit un nou record de reușite într-un derby CSM București – SCM Rm. Vâlcea. Până acum, Neagu și Glibko atinsese pragul de 12 goluri într-un singur meci. „Cristina Neagu este decisivă de când a început să joace handbal”, a apreciat Adrian Vasile la Telekom Sport.

În ciuda faptului că are un avans de 9 goluri înaintea returului, antrenorul a precizat că nu va ține cont de asta în pregătirea meciului de peste o săptămână:

„Returul trebuie jucat de la 0-0, cu o concentrare mare decât la acest joc, pentru că orice procent de relaxare se poate plăti foarte scump. Sigur, diferența este una mare, dar nu voi accepta și sigur avem marturitatea să nu avem cea mai mică relaxare în săptămâna premergătoare meciului”.

CSM București sau SCM Rm. Vâlcea va juca în „sferturi” cu Krim Ljubljana sau CSKA Moscova. În tur, echipa slovenă a realizat un neașteptat 25-20.

The post Adrian Vasile: „Cristina Neagu este decisivă de când a început să joace handbal”. CSM București a realizat cea mai mare diferență de scor în meciurile directe cu SCM Rm. Vâlcea din ultimii 3 ani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă