Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Reghecampf: „Sper să fie băiat! Vine și Ronnie O’Sullivan la botez”

3 zile in urmă 27

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, 20:19 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 20:23

Omul de afaceri Adrian Thiess susține că va fi nașul de botez al copilului pe care Laurențiu Reghecampf și noua lui parteneră, Corina, îl așteaptă. 

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a depus actele de divorț și că pune capăt căsniciei cu Anamaria Prodan. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova așteaptă un copil cu noua parteneră. Informația a fost confirmată de Adrian Thiess, cel care ar urma să fie naș.

Adrian Thiess, nașul copilului lui Reghe: „Mi-aș dori să fie băiat!”

„Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, conform Cancan

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da (n.r. va fi naș). Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta
- Adrian Thiess, potrivit Cancan

Anamaria Prodan, prima reacție după anunțul divorțului de Reghecampf

„El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul.

Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială.

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Citește și alte știri despre divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan: 

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț: „Legea să își spună cuvântul! Am să lupt pentru toți copiii mei”

Laurențiu Reghecampf anunță: „Am depus actele pentru divorț” » Anamaria Prodan și fiul lor, reacții înfiorătoare: „Ai murit”

Playtech: Cu ce se ocupă văduva lui Cristian Țopescu, la 3 ani de la moartea comentatorului. Salariul este unul important


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă