Adrian Șut, din nou indisponibil la FCSB! Când pot reveni Florin Tănase și Florinel Coman

1 lună in urmă 62

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Florin Tănase, accidentat cu CFR Cluj și Florinel Coman, care urmează să fie operat, sunt cele mai mari lovituri primite de echipa roș-albastră în debutul acestui campionat.

Edi Iordănescu a anunțat când vor fi disponibili din nou Florin Tănase, Florinel Coman și Adrian Șut

Clubul aflat în acest moment pe poziția a opta în Liga 1 a primit recent și cea de-a treia lovitură. Adrian Șut a reluat vineri antrenamentele cu FCSB, însă la scurt timp a acuzat dureri și va fi din nou indisponibil o perioadă considerabilă de timp. În cadrul unei intevenții avute la Fotbal Club, antrenorul echipei, Edi Iordănescu, a oferit o "radiografie" referitoare la ultimii accidentați din lotul roș-albaștrilor.

"Deși am spus că de acum înainte nu ne mai putem întoarce la gândurile noastre, e un fapt concret că sunt cel puțin 5 jucători care în sezonul trecut se regăseau în majoritatea timpului în primul 11, iar acum nu mai sunt, mă gândesc la Man, Moruțan, Șut, care a revenit și a ieșit din nou de circuit, sperăm că nu e ceva... Nu pot să spun că e accidentat, dar resimte o anumită problemă. Avem Șut, Tănase - 2 luni și Florinel Coman - 3 luni. Sunt 5 jucători care erau constant prezenți în angrenajul primei echipe. Acum, au dispărut.

Miron și-a revenit, azi a și jucat. E și el după o perioadă de 3 luni de zile. Nu e ușor, jucătorii ăștia, chiar dacă ne dorim să-i recuperăm, nu poți arde procesul. E nevoie de răbdare și susținere", a explicat antrenorul roș-albaștrilor.

Etichete: edi iordanescu , florin tanase , fcsb , florinel coman , adrian Șut
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă