Adrian Streinu-Cercel: Să ajungi acum la 7.000 de cazuri este horror - Câți ani vor trece până scăpăm de mască

1 lună in urmă 27

 reporterpenet.ro Medicul Adrian Streinu-Cercel, senator PSD Foto: reporterpenet.ro

Medicul Adrian Streinu-Cercel trage un nou semnal de alarmă despre evoluția progresivă a noii tulpini Delta. Profesorul anunță că masca de protecție nu o vom da jos decât peste doi ani, cu condiția ca românii să respecte regulile și să se vaccineze.

SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE 2021, 22:51

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

„Mi-aş fi dorit să vă văd fără mască, dar asta se va întâmpla cel mai probabil peste vreo doi  ani de zile. De ce? Pentru că tot noi, cu mâna noastră, neluând atitudine cât se poate de directă încă de la începutul pandemiei, am lălăit-o în stilul clasic românesc, iar acum vedem la câte cazuri am ajuns. Să ajungi acum la 7.000 de cazuri este horror.  Spitalele la momentul de faţă gem de persoane şi pacienţi care rămân la camera de gardă până a doua zi încercând să le găsim un loc undeva”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel, senator PSD, la o dezbatere organizată la Târgoviște.

Medicul avertizează că „va fi foarte greu dacă nu înţelegem că nu avem alte instrumente decât a ne vaccina, a purta mască şi a ne spăla pe mâini. Acesta este crudul adevăr”.

„Vaccinul nu are niciun fel de contraindicaţii, ca să ne lămurim. Cine spune că are contraindicaţii ar trebui să se ducă să pună mâna pe carte. Vaccinul este cât se poate de sigur şi este singurul care ne poate scoate din această belea”, a mai spus profesorul Adrian Streinu Cercel, potrivit reporterpenet.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă